A fizetésének ki mekkora részét költi cigire/alkoholra?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 18:01
13/22 anonim válasza:
Én valószínű idén nyáron sűrűbben fogok alkoholt inni
14/22 anonim válasza:
Mivel még csak nemrég töltöttem a 18-at, 0%-ot költöttem ilyenekre. Igazából még azt is meg tudom mondani hogy körülbelül 10 ezer forintot költöttem eddig ilyesmire🤷♂️ Egyszer egy buliban kb 6-7 ezret, + néha mikor segített valamiben nagyapám, akkor vittem neki sört 😂
15/22 Metionin válasza:
Cigire 0 %
alkohol: pár havonta veszek egy üveg olcsó bort, mert kell az egyik kedvenc kajámba.
16/22 anonim válasza:
Cigire 0 Ft.
Alkoholra negyed évent párezer.
17/22 anonim válasza:
10 "Egy bizonyos 50 %-os miért pontozza le azokat, akik nem fogyasztanak alkoholt?"
Honnan tudod, hogy egy 50%-os pontozza le?
18/22 anonim válasza:
#17 nyomj rá valamelyik kérdés %-ára, látni fogod hogy eddig kik értékelték, hogy mennyi a százalékuk és hogyan értékeltek🤷♂️ ezt játszd el az összes válasszal.
19/22 anonim válasza:
Hát, nem dohányzok és alkoholt sem fogyasztok, úgyhogy 0%.
20/22 anonim válasza:
De jó látni, hogy itt sokan nem cigiznek, de isznak😊 én is cigire 0%, alkoholra mikor, hogy. Max. 3%, ami a fizetésemet nem bántja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!