Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Reménykedhetek még korlátozáso...

Reménykedhetek még korlátozásokba?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy megint 2-3 hónapig rendes lesz minden és utána meg jön az otthoni munka, online oktatás, maszk, és úgy az isten tudja hányadik hullám?
2021. júl. 8. 12:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
;))
2021. júl. 8. 12:55
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
Én nagyon örülnék, ha ismét bevezetnék a Home Office munkavégzést. Ha lesz negyedik hullám, akkor annak ez lesz a pozitív hozadéka. Jobb otthon vakarni és bámulni ki a fejemből, mint az irodában hülyére unni magam...
2021. júl. 8. 12:56
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
én is örülnék ha megint online oktatás lenne! a f@sz se akar bejárni suliba!!
2021. júl. 8. 13:12
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
Lesznek, de akinek van védettségi igazolványa, azoknak pl. kötelező lesz a jelenléti oktatás és munkavégzés.
2021. júl. 8. 13:44
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 de jó hogy nekem nincs :D nem is lesz.
2021. júl. 8. 13:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14-ezt a baromságot meg honnan vetted?
2021. júl. 8. 14:08
 17/20 anonim ***** válasza:
34%

Ezt most már nem a vírusnak, hanem az új nemzedéknek kell kivívnia. Szerveződés, érdekképviselet, politika...

A munkák egyre nagyobb hányadánál semmi érteleme nincs a fizikai jelenlétnek azon túl, hogy az ilyen társaságfüggő, extravertált embertípusokat óvjuk a négyfal közötti depressziójuktól, miközben őket, mint uralmon lévő fajtát soha egy percig nem zavarta, hogy a többi, tásaságban létet szorongással megélő embernek hogy okoznak egy életen át poklot teljesen feleslegesen. Nem beszélve arról a megmagyarázhatatlan bolygó- és környezetrombolásról, hogy a lakosságnak hány ezer kocsi dörgését kell elviselnie, szintén teljesen feleslegesen. És hadd gratuláljak azoknak, akik iskolai körülmények között képesek voltak egy kukkot is megtanulni, mert én bármit, amit tudok, azt iskolaidő utáni nyugalmamban vagy sokkal inkább teljesen iskolán kívül és iskolától függetlenül sajátítottam el az életben magam szorgalmából és erejéből. Megmondom, mire való az iskola: diktatúrák alanyait képezni, akik arra vannak szoktva, hogy kötelezően megmondhatják nekik hány órakor kell valahol megjeleni, és még csak kérdés sem merül fel bennük, hogy ezt milyen alapon. Minden percben lesni az ukázt, mert más fogja megmondani, mit csinálsz a következő percedben. Ezek az iskolák arra lettek kitalálva, hogy aztán az ilyen betört népséget zokszó nélkül ki lehessen hajtani ágyútölteléknek egyik-másik Őapostoli Felsége személyes háborúihoz.

2021. júl. 8. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a hülye aki újra erre a borzalomra vágyik? Fel nem tudom fogni.
2021. júl. 8. 14:43
 19/20 anonim ***** válasza:
61%
Tehát szívjon az egész ország csak azért, hogy a segged mereszthesd... nem csak önző vagy, de menthetetlenül ostoba is.
2021. júl. 8. 15:31
 20/20 anonim ***** válasza:
32%

Nem kellene szívnia az egész országnak, ha a munkáltatók végre hajlandóak lennének a normális életbe is bevezetni a Home Office-t. Mert a Home Office az JÓ. Tovább lehet aludni. Elég csak a kezdés előtt 10 perccel felkelni, hogy bekapcsold a gépet! Nem kell utazni. Nem kell tömegközlekedést/üzemanyagot és parkolódíjat fizetni. Időt, energiát és pénzt spórol vele az ember.

Ezenkívül nem kell alkalmazkodni másokhoz. Olyan meleg/hideg lesz a szobában, amilyenre én akarom. Csukva, vagy nyitva az ablak? Én döntöm el egyedül. Én alakítom ki kizárólagosan a munkakörnyezetemet.

A kollégák közötti viszonyokról meg ne is beszéljünk... Egyes munkahelyeken olyanok az emberek egymással, mint a kígyók.

Mindezek ellenére a munkáltatók mégis foggal-körömmel ragaszkodnak a hagyományos irodai munkavégzéshez. Sokmindenben modernizálódunk, de ebben valahogy baromira konzervatívak vagyunk.

Úgyhogy igen, ebből a szempontból én várom a negyedik hullámot, mert sokkal jobb az élet Home Office-ban, mint az irodán.

2021. júl. 8. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!