Reménykedhetek hogy még nőni fogok odalent?
Figyelt kérdés
Vastagságra még csak-csak elég a 4.5 cm átmérő de hosszra aligha 14 cm. Ez nem valami nagy. Szakállam még nem akar nőni csak oldalt a pajeszom meg a bajszom meg néhány szál a nyakamon. Ebből arra kővetkeztetek hogy még fejlődik valamennyit a szervezetem tehát van esély rá hogy valamennyit nőni fog még? A fan szőrzetem már évek óta nő lehet már megállt odalent a fejlődés és fogadjam el hogy ekkora? 17F2018. jún. 27. 09:53
1/10 anonim válasza:
14cm bőven elég, ha nem olyan nőt fogsz ki, akinek saját bevallása szerint ez bizony kevés (bár ő is elélvezne még 12cm-től is), akkor nem lesz gond úgy sem.
2/10 anonim válasza:
Nincs miért aggódnod szerintem, különben is, izgalmi állapotban amúgy is nagyobb, mint nyugalmi helyzetben...
3/10 anonim válasza:
A pénisz a férfiak esetében olyan, mint a mell a nőknél: előny, ha nagy, de nem elvárás.
4/10 anonim válasza:
Reménykedhetsz, de hosszra nem hiszem, hogy nőni fog még, vastagságra már valószínűbb.
5/10 anonim válasza:
14 centi tök jó.
Exemé 17 volt, bánni nem tudott vele, gyakorlatilag minden aktus után véreztem, görcsöltem, fájt a méhszájam, stb.
6/10 anonim válasza:
Nem kell reménykedned, mert már most is rendben van. Ha még nőni fog, az már csak "bónusz".
7/10 anonim válasza:
Teljesen jó ez. Az odafigyelés, a törődés és a mozgás sokkal fontosabb.
8/10 anonim válasza:
12 centi már elég. Onnantól már csak a technika számít.
A hüvely érzékeny része kb 4-6 centi „mélyen” van. És az még mindig semmi, mert a csikló az, ami igazán érzékeny. Technika a lényeg.
9/10 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ekkora van, másoknak még ekkora sincs; amúgy meg nem kicsi.
10/10 he84 válasza:
Hát tévedés, általában nem előny, ha nagy. Az átlagos és a kicsi a jobb. Azért a 17 cm és afelett már nagy, alatta jó. Csak külsőre jön be néhány nőnek a nagy pénisz, szex közben a legtöbb nőnek nem jön be, mert jobban fáj elsőre is, később is. És a kisebbekkel is lehet ügyeskedni, lehet technikázni. Teljesen jó a 14 cm-es akár nőni fog még, akár nem, fogadd el és ne becsüld alá! De 14 cm alatt is simán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!