Mit tegyek, hogy ne kelljen állandóan a nélkülözés miatt aggódnom és feszültnek lennem?
Hát ez még stabilabb egzisztenciával is meredek tud lenni, nemhogy így.
Viszont az micsoda, hogy annyit keresel, ami a munkába járásra elég csak? Ez a napok, hetek, évek meg az egész életed tönkretételének, elpazarlásának a csúcsa, ha közben nem tanulsz olyan szaktudást, ami később jobban fizető munkakörbe helyez majd... Az unatkozás elütésére az egyetem vagy a szakképzés az erősen ajánlott. Heti 20 óra diákmunkával meg tudsz már annyi pénzt keresni, hogy szűk túlélőmódban, de finanszírozni tudj egy szobát egy albérletben, kaját, stb. Amellett lehet tanulni. Vannak szociális, rászorultsági alapú ösztöndíjak is.
A családodnak pedig valahogy vezesd elő a szükségleteidet, te is a család egy tagja vagy és ugyanúgy gondoskodniuk kell rólad, mint a többiekről is.
Hat mondjuk ott kene kezdeni, hogy probalj meg olyan munkat keresni, amiert jar rendes fizetes is. Nyilvan nem fogsz kapni milliokat, de ezt nem nagyon tudom ertelmezni, hogy a munkabajaras elveszi a fizetesed. Naponta 3-5 orat utazol es nincs ra tamogatas, vagy hogy kell ezt elkepzelni?
Nem tudom, hogy jarsz-e pszichologushoz, ha meg nem, akkor ezt is intezni kene. Allamira is be tudsz kerulni, keresd fel a haziorvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!