Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor kezd el valaki hianyozni...

Mikor kezd el valaki hianyozni nektek? Mikor jon az a pillanat amikor ra jottok hogy rossz mert tobbet nem latjatok?

Figyelt kérdés
Nekem sok ido, egy honap is kell hogy valaki elkezdjen nekem hianyozni
2021. júl. 5. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Az embereknek ritkan hianyzik ugy valaki mas.

Altalaban akkor gondolnak masra meg a hianyukra, ha maganyosak, unatkoznak, esetleg megbanast ereznek vagy szomoruak.

A kotodesen alapulo hianyzas meg nagyon ritka.

2021. júl. 5. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:

1

Te írtad, hogy "feleségek"?

2021. júl. 5. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
Ember a páromon kívül kb sosem. Nekem a macskáim hiányoznak, ha este nem jönnek haza, már indulok keresni őket.
2021. júl. 5. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom mirol beszelsz, ha meg humor vagy szarkazmus, akkor sem ertem, bocs
2021. júl. 5. 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:

4:

Nincs itt humor vagy szarkazmus. A páromon kívül nekem konkrétan csak a macskáim hiányoznak bizonyos idő eltelte után, senki más.

#3 voltam.

2021. júl. 5. 20:50
 6/11 anonim ***** válasza:
4-es,1-es vagyok, bocs, 2-esnek irtam
2021. júl. 5. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálam szinte azonnal ahogy megtörténik a szakítás
2021. júl. 5. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon függ attól, hogy ki az és milyen a kapcsolatom vele. Milyen a hangulatom stb. Van, aki sosem hiányzik, van aki hónapok után, van aki már akkor, amikor elköszönök.
2021. júl. 5. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről van szó. Ha nagyimra gondolok, hogy bármikor "elmehet", azonnal sírok. Ha ez a hiány, akkor csak nála érzem ezt. Volt egy barátom, akit el kellett hagynom suliváltás miatt és sírtam akkor is. Ha meg a barátnőmmel nem beszélünk 2 napig akkor már ráírok mi van vele, de ez inkább aggódás szerintem.
2021. júl. 5. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Én hamar hozzászoknék az ellentétes nemű egyénhez, így alapból elmarom magamtól, hogy ne legyen a fent említett szitu. Fényképeket nem nézek. (F)
2021. júl. 5. 21:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!