Fiatal sorstársaim. Nektek is bizonytalan a jövőképetek?
Sajnos nem csak a magyarság.
Én pl. azt nem hiszem el, hogy a Marsra tervezünk kijutni/kitelepíteni embereket/életet csinálni ott, ahelyett, hogy rendbe raknánk a saját Földünket.
Nem értem a robotokat sem, miért kezdték el a sorozatgyártásukat, illetve azt sem, hogy miért adnak ekkora hatalmat a mesterséges intelligenciának. Vagy szimplán csak ennek a "védettségi igazolványnak"... Sajnos nagyon nem jó irányba megy a világ. És talán az a legfőbb probléma az, hogy nincs emberség, nincs erkölcs, ami gátat szabna az esztelen gondolkodásnak. Így nincs ami lemondások árán jobb mederbe terelné a világot.
Picit idősebb vagyok kérdező, de ha van kedved "filozofálni" privátban, vevő vagyok rá. :D
Szintén tanító, de nem hiszem hogy fogok a szakmában dolgozni, max. dolgozgatni valami más munka mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!