Baj, ha rossz a vége?
Nekem nem jön be ez a túlzott negativitás....
De biztos vannak ilyen elvont emberek akiknek Bejön
Én szeretem az ilyeneket, de még jobban szeretem, ha van ott valami jó is.
Például elérte a célját, de ezért nagy árat kellett fizetnie. Megmentette a világot, de a szeretteit elvesztette (vagy fordítva: a szeretteit mentette meg, de a világot bukni hagyta).
Szóval érted :D
nem szeretem a szomorú végeket. mostanában mindekinek ez a mániája, évek óta amiket olvasok, játszok, filmet nézek mind szomorú :'(
de hogy baj-e? nem.
Köszönöm mindenki válaszát, igazán hálás vagyok, hogy figyelmet szenteltetek a kérdésemnek.
A könyveim leginkább azt a fájdalmas, de igaz tényt hivatottak bebizonyítani, hogy a gonosz bizony elég nagy, mindenhol jelen tud lenni, és nem mindig legyőzhető. Sőt, sok esetben nem is, és a befektetett energia is lehet hiábavaló. A veszteség gyakori, ahogy a vereség is.
Köszönöm, megtisztelő. Igazából kiadásra szánom őket, ahhoz pedig még az anyagi hátteret gyűjtöm, de ha megjelenik, és szeretnéd, jelzek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!