Veletek is elofordult mar hogy bele neztek egy nagyon regi beszelgetesetekbe es rajottetek hogy milyen hulyek voltatok?
En ma random regi beszelgetesetekbe neztem bele es volt egy vitam ami az en hulyesegem es ertetlenkedesem miatt tort ki. Eszre se vettem magam. Akkor 13 voltam, most mar 10 evvel idosebb.
Bar eleg cringe volt olvasni.
Hú, de kicsi a világ :D nem gondoltam volna, hogy egyszer "belebotlok" valakibe itt az oldalon, aki ott aktív tag volt.
Nem indítok pert 😆 még úgy sem, hogy kicsit most kíváncsi lennék a részletekre😆 (de persze nem kell elmondani)
Tenyleg? Azert csinaltam mert ezeket az osztalytarsaimat nem kedveltem.
Es kulombozo gaz dolgokat irogadtam ki a nevukben plusz ott viritott a kepuk. Volt egy jo sulyban levo lany osztalytarsam es az o neveben olyanokat irogattam hogy "Velem ne szorakozzon senki mert szetlapitok mindenkit" meghogy "Ha akarok barmikor eloidezhetek egy 6-os erossegu foldrengest"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!