Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek is elofordult mar...

Veletek is elofordult mar hogy bele neztek egy nagyon regi beszelgetesetekbe es rajottetek hogy milyen hulyek voltatok?

Figyelt kérdés

En ma random regi beszelgetesetekbe neztem bele es volt egy vitam ami az en hulyesegem es ertetlenkedesem miatt tort ki. Eszre se vettem magam. Akkor 13 voltam, most mar 10 evvel idosebb.

Bar eleg cringe volt olvasni.

2021. júl. 1. 20:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem egy rozsaszin feluletu oldal volt es a neveben benne volt hogy lexikon. (A Gyk szabalyai szerint nem beszelhetek mas magyar weboldalakrol amennyire tudom)
2021. júl. 2. 00:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
De-de, az lesz az😁😅
2021. júl. 2. 00:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Nahat arrol az oldarrol regenyeket tudnek irni. A sok kamu profil amit az osztalytarsaim neveben csinaltam egy csomo profile es kiraktam az o kepeiket is, kerlek ne perelj be lol
2021. júl. 2. 00:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hú, de kicsi a világ :D nem gondoltam volna, hogy egyszer "belebotlok" valakibe itt az oldalon, aki ott aktív tag volt.

Nem indítok pert 😆 még úgy sem, hogy kicsit most kíváncsi lennék a részletekre😆 (de persze nem kell elmondani)

2021. júl. 2. 00:52
 15/17 A kérdező kommentje:

Tenyleg? Azert csinaltam mert ezeket az osztalytarsaimat nem kedveltem.

Es kulombozo gaz dolgokat irogadtam ki a nevukben plusz ott viritott a kepuk. Volt egy jo sulyban levo lany osztalytarsam es az o neveben olyanokat irogattam hogy "Velem ne szorakozzon senki mert szetlapitok mindenkit" meghogy "Ha akarok barmikor eloidezhetek egy 6-os erossegu foldrengest"

2021. júl. 2. 01:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, hasonlót én is csináltam már (a személyiségi joguk megsértése nélkül), konkrétan a mai napig mindennap fogom miatta a fejem.
2021. júl. 2. 05:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Meg az a jo hogy a nevuket azert megvaltoztatta.
2021. júl. 2. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!