Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felétek is egy csöves teleppé...

Felétek is egy csöves teleppé vált a dohánybolt környke?

Figyelt kérdés
Ez egyrendezett, csendes lakóteleop volt, de mióta menyílt itt egy dohányolt, a környék összes zülött, büdös alkesze meg csövese itt tanyázik a nemzeti körül. Büdösek, ittasak, hangosak. Undorító. Persze lehet, azért kedvencük ez a dohánybolt, mert vannak előtte ülőkék ... Vagy más dohányboltok környéke is csöveslerakat?
2021. júl. 1. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sajnos nálunk is ez megy, még szerencse, hogy annyira nincs a lakóhelyünkhöz közel a dohányos. Viszont, amikor zárva voltak a kocsmák, tragédia volt, rosszabb, mint most.. hihetetlenül lehangoló látvány volt, messzire el is kerültem őket.
2021. júl. 1. 23:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg az ejjel-nappali kisbolt ugyanez. En a lakok helyeben ilyen aron nem ragaszkodnek a befolyo berleti dijhoz, mert szo szerint is kart okoz, meg lerohaszt egy kornyeket. Es a vicc, ha egyszer odaszoknak, talan a bolt bezarasa utan is ottragadnak.
2021. júl. 2. 00:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Nalunk a dohanyboltoknal nem gyulnek ossze,inkabb a csovesellato korul meg kineztsk maguknak ket draga kornyeket.
2021. júl. 2. 04:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem, de "csöves növendék" fiatalok (leginkább középiskolások) igen.

Energiaital, természetesen a kuka mellé eldobva, hangos zene, üvöltözés stb.

Éjszaka autókkal motorokkal kijönnek, tiltáson üvölttetik a lepukkant szarokat stb.

Faluról, és a környékbeli kisvárosokról van szó (kb 10 ezer fő).

2021. júl. 2. 08:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen. A faluban nincs kocsma, a dohánybolt tölti be a szerepét. :(
2021. júl. 2. 11:26
 16/18 anonim ***** válasza:

nem vált azzá, de ezek a Nemzeti Dohányboltok hihetetlenül proli helyek:

-jellemzően egy 20-30 közötti beképzelt, agyhalott liba az eladó

-a munkások közül a legigénytelenebbek táboroznak le bolt előtt már 20 perccel nyitás előtt

Eddig ha átbicikliztem a szomszéd városba, és semmi sem volt nyitva, volt, h bementem, de pár hete ejtettem az ügyet, inkább előre megveszem az innivalót előző nap du. más boltban

2021. júl. 6. 06:22
 17/18 Metionin ***** válasza:
16. Nálunk az éjjel nappali ilyen. Pont szemben van az utca túloldalán. Lehet kapni ezt a kis "ampulla-piákat" meg más alkoholterméket és ezt a bolt másik oldalán, az ablakpárkányt pultnak használva fogyasztják el, miközben elállják a járdát meg bűzlenek. Időnként hugyoznak valamelyik fánál. Minden nap ott kell elmennem és tököm kivan velük, mert egyrészt nem lehet tőlük elférni, másrészt bámulnak az emberre meg cuppogtatnak.
2021. júl. 6. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is nikotin fogyasztó vagyok, (iqos) de azt figyeltem meg, hogy a dohányzás ma már csak a proli rétegeké. A Dohányboltok marha igénytelenek, és tényleg néha az életemet féltem mikor bemegyek egybe.
2021. júl. 22. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!