Felétek is egy csöves teleppé vált a dohánybolt környke?
Figyelt kérdés
Ez egyrendezett, csendes lakóteleop volt, de mióta menyílt itt egy dohányolt, a környék összes zülött, büdös alkesze meg csövese itt tanyázik a nemzeti körül. Büdösek, ittasak, hangosak. Undorító. Persze lehet, azért kedvencük ez a dohánybolt, mert vannak előtte ülőkék ... Vagy más dohányboltok környéke is csöveslerakat?2021. júl. 1. 19:53
11/18 anonim válasza:
Sajnos nálunk is ez megy, még szerencse, hogy annyira nincs a lakóhelyünkhöz közel a dohányos. Viszont, amikor zárva voltak a kocsmák, tragédia volt, rosszabb, mint most.. hihetetlenül lehangoló látvány volt, messzire el is kerültem őket.
12/18 anonim válasza:
Meg az ejjel-nappali kisbolt ugyanez. En a lakok helyeben ilyen aron nem ragaszkodnek a befolyo berleti dijhoz, mert szo szerint is kart okoz, meg lerohaszt egy kornyeket. Es a vicc, ha egyszer odaszoknak, talan a bolt bezarasa utan is ottragadnak.
13/18 anonim válasza:
Nalunk a dohanyboltoknal nem gyulnek ossze,inkabb a csovesellato korul meg kineztsk maguknak ket draga kornyeket.
14/18 anonim válasza:
Nem, de "csöves növendék" fiatalok (leginkább középiskolások) igen.
Energiaital, természetesen a kuka mellé eldobva, hangos zene, üvöltözés stb.
Éjszaka autókkal motorokkal kijönnek, tiltáson üvölttetik a lepukkant szarokat stb.
Faluról, és a környékbeli kisvárosokról van szó (kb 10 ezer fő).
15/18 anonim válasza:
Igen. A faluban nincs kocsma, a dohánybolt tölti be a szerepét. :(
16/18 anonim válasza:
nem vált azzá, de ezek a Nemzeti Dohányboltok hihetetlenül proli helyek:
-jellemzően egy 20-30 közötti beképzelt, agyhalott liba az eladó
-a munkások közül a legigénytelenebbek táboroznak le bolt előtt már 20 perccel nyitás előtt
Eddig ha átbicikliztem a szomszéd városba, és semmi sem volt nyitva, volt, h bementem, de pár hete ejtettem az ügyet, inkább előre megveszem az innivalót előző nap du. más boltban
17/18 Metionin válasza:
16. Nálunk az éjjel nappali ilyen. Pont szemben van az utca túloldalán. Lehet kapni ezt a kis "ampulla-piákat" meg más alkoholterméket és ezt a bolt másik oldalán, az ablakpárkányt pultnak használva fogyasztják el, miközben elállják a járdát meg bűzlenek. Időnként hugyoznak valamelyik fánál. Minden nap ott kell elmennem és tököm kivan velük, mert egyrészt nem lehet tőlük elférni, másrészt bámulnak az emberre meg cuppogtatnak.
18/18 anonim válasza:
Én is nikotin fogyasztó vagyok, (iqos) de azt figyeltem meg, hogy a dohányzás ma már csak a proli rétegeké. A Dohányboltok marha igénytelenek, és tényleg néha az életemet féltem mikor bemegyek egybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!