Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kiontottem neki a szívem, és...

Kiontottem neki a szívem, és annyit írt, hagyjam mert barátnője van. Jogos vagy lehetett volna kicsit kedvesebb is? Az nem számít nekem hogy esik?

Figyelt kérdés

Le írtam neki mindent. Mindent amit érzek, mindent ami bennem van, hogy belehalok.

Annyit írt vissza, értsem meg hogy barátnője van és hagyjam abba.

Akkor is barátnője volt amikor magába bolonditott,nem?

Semmi mást nem írt. Nekem fájhat, de fejezzem be mert barátnője van. O kezdte. Az elején nem tudtam hogy van barátnője, amikor elkezdett fűzni.

Amikor nincsenek jóban nem hagy békén, amint kibekulnek távolodik, ez volt már 3x, de én bolond naiv mindig elhiszem hogy most majd velem lesz végre és nem megy vissza ahhoz a nőhöz. De eddig mindig vissza ment.

2021. júl. 1. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szállj le róla, ne zaklasd.

Nem akar téged.

2021. júl. 1. 00:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén.
2021. júl. 1. 01:02
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Talán saját magaddal kéne foglalkozni végre, az ilyen semmilyeneket meg kidobni az életedből.
2021. júl. 1. 04:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, soha nem értettem ezeket a párkapcsolati játszmákat. Ha valaki elhagyott, bármilyen oknál fogva, akkor készpénznek veheti, hogy többé nem fogom keresni. Egyrészt tiszteletben tartom a döntését, másrészt ha egy gyengébb pillanatomban mégis elküldenék neki egy "hiányzol" sms-t, ő viszont visszautasítaná, akkor nincs egymással dolgunk. Miért sírjak olyan ember előtt, akinek nem kellek? Ha ő lett volna az igazi, akkor nem hagy el.

Szedd össze az önbizalmad, és koncentrálj saját magadra. Ha engem valaki többször visszautasítás után is zaklatna, akkor tiltanám (annak ellenére, hogy magát a tiltást egy gyerekes lépésnek tartom, és szerencsére még nem zaklatott soha senki ennyire).

2021. júl. 1. 04:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már ennyire gyökér, tényleg olyan szekér után futsz, ami nemcsak hogy nem vesz fel, de egyenesen a képedbe is fötri a trágyát?

Adott egy f.szkalap, de te meg annyira buta vagy hogy asszisztálsz is hozzá.

2021. júl. 1. 07:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazából saját magad szopatod ezzel a pasival. Nem kellesz neki, csak önigazolásnak voltál jó, hogy még van rá kereslet, ha egyszer vége lesz a kapcsolatának.

A bosszúállóbb csajok ilyenkor szoktak kitálalni a barátnőnek a szaftosabb részletekről. De ennek sincs túl sok értelme, hogy ha neked szar, akkor legyen a másiknak is. Keress másik pasit, ezt meg hagyd élni.

2021. júl. 1. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

Hm...én alapvetően kedves, udvarias és közvetlen vagyok mindenkivel. Mindig mosolygok és poénkodok. De az 5 éves kislánnyal is és a 90 éves nénivel is.

Ezt bizony sokan félreértik, soha nem flörtölök vagy kezdeményezek, mert van feleségem. Ennek ellenére gyakran félreértik a helyzetet.

Ha ennyire lekoptat, akkor feltételezem te is így jártál.

2021. júl. 1. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!