Jogilag mit tehetek, ha néhány ember azt terjeszti rólam, hogy skizofrén vagyok?
Az illetőnek rengeteg ismerőse van és mindenfélét összehazudozik rólam, mert kiakar tolni velem.
Tűrjem? Eléggé tönkretette az életemet.
Ott rontottam el, hogy nem reagáltam a pletykákra.
Tehát, mint akit nem is érdekel ez. Na mindegy.
Nyilván nem beszélek magamban, nem hallucinálok stb stb.
Ezekkel az emberekkel nem is beszélek. Kb.furcsán néz rám mindenki. Most ordibáljam azt, hogy nem vagyok hülye? 🤣
Igazából mindenki azt hisz rólam, amit akar....
Magamra akarok koncentrálni és az életemre.
Jóindulatú ember vagyok, tuti nem állok bosszút.
Az ilyen ember végül saját magát fogja megbűntetni.:/
Sajnálom azért. Biztos rossz lesz neki.
Tehát, mint akit nem is érdekel ez. Na mindegy.
pont hogy nem.
elmondom miért.
ha reagálsz a pletykákra azzal jobban uszítod őket hogy továbbra is gyártsanak rólad pletykákat hiába sületlenségek viszont ha nem reagálsz rá azzal idővel eléred hogy hagynak a fenébe hisz látják hogy nem találnak rajtad fogást lehet bele telik kis vagy sok időbe de nem szabad reagálni pletykákra még ha kiállnál az igazság oldalán is. pletyka az pletyka, előbb utóbb másról sztorizgatnak majd.
Hát igen.
Milyen jó, hogy mások életét "bűntetlenül" tönkre lehet tenni.
Én lesz4rnám, az ilyet az zavarja a legjobban ha nem foglalkoznak velük. Rólam is terjesztettek ilyet, meg hogy leszbikus vagyok..azr is mondták, hogy volt 30 pasim is, mindenkivel összefekszek, megint leszbi vagyok. Vámpírnak képzelem magam, azért fekete a hajam.
Skizofrén vagyok, bipoláris, minden.
Ne foglalkozz ilyen emberekkel, nem érnek annyit hogy ilyen miattöngyilkos legyél. Nézd semmibe az illetőt.
Ha jogilag elkezdesz védekezni, abból nagy eséllyel az jön le, hogy van alapja a pletykáknak. Az öngyilkossággal dettó.
Továbbra is sz*rd le magasról. Ha visszahallod valakitől, akkor meg csak lazán: "Ja, már megint valami sületlenséget talált ki? Múltkor állítólag még ufókat is látott, bár arról már inkább hallgat."
#15 és #16 köszönöm a válaszokat!:)
Nem leszek öngyilkos, anyukám tönkremenne.:/
17.ezt lehetett volna a kérdés megfogalmazása előtt átgondolni...
szard le ahogy a többiek mondják, mert ha jogilag is tennél bármit hogy ne szekáljanak azzal mintha azt hirdetnéd hogy van és el akarsz bújni alóla így a legjobb sajnos az ignorálás majd megunják azt mást szekálnak tovább.
19.kishitű vagy az ilyenek bárkit kipécéznek egyikről a másikra mennek rá sajnos ha megpróbálnád megvédeni őket akkor meg azért fognak szekálni tipikus toxikus emberek legallja...
ha van rá lehetőséged akkor kerüld őket véglegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!