Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit írjak egy férfinak messeng...

Mit írjak egy férfinak messengeren, amire biztos hogy vissza ír? Nem vagyunk ismerősök

Figyelt kérdés

Most hagyjuk azt hogy ez mennyire szánalmas, tudom hogy az

De nem bírok a veremmel, bármit írok neki nem ír vissza, szeretem őt

Valami olyan kéne ami hatással lenne rá

Muszáj vissza írnia

2021. jún. 30. 18:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%
Ne legyél már ennyire önző. Ez nem szerelem, te saját magadat szereted. A saját érdekeidet nézed, nem az övét akit elvileg szeretsz.
2021. jún. 30. 18:27
 22/28 anonim ***** válasza:
83%
Értelmes a srác, hogy elkerül. Nem szeretsz te senkit, messze túl önző vagy hozzá, azt se tudod mit jelent szeretni. Hányinger. Nem baj, majd megunja a szánalmas vergődésed és letilt a francba.
2021. jún. 30. 18:30
 23/28 anonim ***** válasza:
80%

Igazából szerintem mindegy mit írsz ha eddig nem írt vissza nyilván le se szar

Miért jó az neked amúgyis ha szánalomból írna vissza? Mert ez már az

Nem tudsz olyat írni ami miatt vissza írna ha eddig nem tette

Ha tovább zaklatod igazából csak azt fogod elérni hogy letilt minden lehetséges helyről hogy írni se tudj neki vagy ténylegesen feljelent zaklatásért. Mert igen, ahogy már írták előttem is, ez zaklatásnak minősül.

Innentől rajta múlik hogy neki meddig van türelme hozzád

Én javaslom folytasd ezt így tovább, hogy végre letiltson vagy jelentsen és akkor muszáj leszel befejezni ezt a hülyeséget

2021. jún. 30. 18:30
 24/28 anonim ***** válasza:
44%
Az a baj, hogy zsarolas lesz.
2021. jún. 30. 19:53
 25/28 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy nem vagytok ismerősök a Facebookon? Mert akkor az üzeneteidet az engedélykérések közé kerülnek, nem is biztos, hogy látja.
2021. jún. 30. 22:42
 26/28 A kérdező kommentje:

Vissza írt

Koszonom annak aki segíteni próbált és nem támadt

2021. jún. 30. 23:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy a NAV küldött valami felszólító levelet, de tévedésből hozzád érkezett.
2021. júl. 8. 12:28
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom mik mennek itt... Ha ilyen hülye volt hogy a zaklatás ellenére válaszolt neked akkor megérdemlitek egymást.
2021. júl. 9. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!