Mit írjak egy férfinak messengeren, amire biztos hogy vissza ír? Nem vagyunk ismerősök
Figyelt kérdés
Most hagyjuk azt hogy ez mennyire szánalmas, tudom hogy az
De nem bírok a veremmel, bármit írok neki nem ír vissza, szeretem őt
Valami olyan kéne ami hatással lenne rá
Muszáj vissza írnia
2021. jún. 30. 18:04
11/28 A kérdező kommentje:
Nem feküdtünk le egymással, amugy ha lefekudtunk volna megirnam ,csak hogy vissza írjon, és utána mondanam hogy nem igaz de így nem irhatom
2021. jún. 30. 18:18
12/28 A kérdező kommentje:
Segítsetek csajok
2021. jún. 30. 18:18
14/28 A kérdező kommentje:
En ebbe belehalok
2021. jún. 30. 18:21
15/28 anonim válasza:
100% visszaír. Melyik lenne az a férfi aki nem olvassa el amit egy nő írna neki. A nők mikor írnak rá elsőnek egy férfira? Nagyon ritkán. Szerintem biztos visszaír
17/28 anonim válasza:
Sosem ártottál neki? Szerinted az internetes zaklatás nem ártó? Ezért simán fel is jelenthetne.
18/28 A kérdező kommentje:
Jaj hagyjal már
Szerinted az zaklatás hogy írok neki és nem ír vissza?
Nem csúnya dolgokat írok neki,könyörgök neki.
Egy két ember úgy csinál itt mintha ő sosem lett volna szerelmes és sosem nézte őt senki levegőnek
2021. jún. 30. 18:24
19/28 anonim válasza:
Igen, pontosan ez a zaklatás definíciója. Mikor valakit üzenetekkel bombázol annak ellenére hogy nem akar tőled semmit, és láthatólag ignorálja az üzeneteidet.
20/28 A kérdező kommentje:
Rendben
Kérlek ne írj többet, köszönöm
Elmondtam h nem erre vagyok kíváncsi
2021. jún. 30. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!