Ciki 30 felett számítógépes játékokkal játszani?
8!
Értem, és be tudnád linkelni kérlen azt a hivatalosan elfogadott dokumentumot, amely összesíti, hogy miért éppen ezek számítanak értelmesnek?
Ha azt kérdezted volna, hogy "hol van az ember szíve?", s valaki beírta volna, hogy "jobb oldalt", akkor azt is tiszteletben kéne tartani, mint saját véleményt? :)
Ha valaki hülyeséget ír, akkor igenis meg kell írni neki, hogy nem úgy működik a világ, ahogy ő a kis saját fejével elképzelte.
Mi benne az értelmesebb és hasznosabb? Gyakorlatilag a testmozgás az egyetlen, amit egy számítógépes játék nem tud helyettesíteni (bár már ez irányban is többféle fejlesztés folyik, VR, gyűrűs kontroller, stb), bármilyen más készség fejlesztésére ugyanolyan jó lehet egy játék is, mint bármelyik másik hobbi.
Nem, az első "gamer generáció", akik "játékokon nőttek fel" már közel 50 évesek.
"játékokon nőttek fel" = tehát része volt a fiatal koruknak, nyilván nem csak ebből ált az életük...még mielőtt valaki bele kötne.
Az már más kérdés amit a 18-as válaszoló ír, én egyet értek vele, de ez csak az én véleményem!
Nyugodtan csináld azt amit szeretsz!
Ott van pl a transport tycoon 😃 1000 éves, még kis tiniként kezdtem el játszani vele, de imádom még mindig 😍
Vagy az age of empires, meg hasonlók.
Na meg a sims3 😍😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!