Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vegánok, ti mit gondoltok...

Vegánok, ti mit gondoltok Billie Eilishról?

Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne hogy mit gondoltok arról, hogy vegánul étkezik, de olyan luxus márkákat támogat, akik végeznek állatkísérleteket.

2021. jún. 30. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát a H&M meg éhbérért dolgoztat fejlődő országbeli nyomorban élő embereket, aztán olyan környezetszennyezést csinál, hogy az ottaniak sorra megbetegednek, vagy meg is halnak. Alig lehet etikus ruhát venni...
2021. jún. 30. 22:09
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Ezt tudom, én csak arra reagáltam, hogy csak luxusmárkák dolgoznának együtt hírességekkel, mert nem így van.

2021. júl. 1. 10:08
 13/16 anonim válasza:
47%
I Love HÚS !!!
2021. júl. 3. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

Mert egyértelműen divatvegán. Most felkapott ez az irányzat, a futtatott celebek pedig gyakran a legújabb trendeket majmolják, amiket agymenésig nyomnak a médiában (vagy majmoltatja velük a menedzsmentjük, hogy ezzel is befolyásolják a rajongóikat és mindenki mást).

Rengeteg ilyen divatvegán celeb van jelenleg.

“Sajnálják az aranyos kis állatokat”, meg egetrengető bűntett és a természet kizsákmányolása, ha meg mered enni egy olyan tyúk tojását, ami még életében nem látott kakast”, - de az teljesen rendben van számukra, hogy olyan luxusmárkák darabjait gyűjtik halomszámra, amik VÉDETT állatokat kínoznak meg halomszámra a legkegyetlenebb eszközökkel csupán egy új kollekció kedvéért.

2021. júl. 7. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy kicsit sok lett a “halomszámra”, de remélem, átjött, mit akarok ezzel mondani. Az ilyen megnyilvánulásaikkal tulajdonképpen saját magukat és az “elveiket” köpik szembe.

Üdv: egy 18 éve vegetáriánus.

2021. júl. 7. 19:49
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem is tudtam h vegán. Most csak még inkább felnézek rá.
2022. júl. 22. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!