Vegánok, ti mit gondoltok Billie Eilishról?
Ezt tudom, én csak arra reagáltam, hogy csak luxusmárkák dolgoznának együtt hírességekkel, mert nem így van.
Mert egyértelműen divatvegán. Most felkapott ez az irányzat, a futtatott celebek pedig gyakran a legújabb trendeket majmolják, amiket agymenésig nyomnak a médiában (vagy majmoltatja velük a menedzsmentjük, hogy ezzel is befolyásolják a rajongóikat és mindenki mást).
Rengeteg ilyen divatvegán celeb van jelenleg.
“Sajnálják az aranyos kis állatokat”, meg egetrengető bűntett és a természet kizsákmányolása, ha meg mered enni egy olyan tyúk tojását, ami még életében nem látott kakast”, - de az teljesen rendben van számukra, hogy olyan luxusmárkák darabjait gyűjtik halomszámra, amik VÉDETT állatokat kínoznak meg halomszámra a legkegyetlenebb eszközökkel csupán egy új kollekció kedvéért.
Egy kicsit sok lett a “halomszámra”, de remélem, átjött, mit akarok ezzel mondani. Az ilyen megnyilvánulásaikkal tulajdonképpen saját magukat és az “elveiket” köpik szembe.
Üdv: egy 18 éve vegetáriánus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!