Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kiegyensúlyozott életetek...

Kiegyensúlyozott életetek van? Boldogok vagytok? Mi kéne a boldogságotokhoz? Egyedül vagy társaságban lennétek boldogabbak? Mi motivál nehéz napokon titeket?

Figyelt kérdés

2021. jún. 29. 13:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Magamat sem érzem kiegyensúlyozottnak, és az életemet sem.

Boldog nem vagyok, nem is tudom mikor voltam utoljára tartósan az. Mostanság inkább semleges, szomorú, stresszes, kedvetlen vagyok inkább. Az esetek igen nagy százalékában az emberi kapcsolataim körüli gondokra vezethető ez vissza (sokat kellett csalódnom), valamint még arra, hogy mostanság nem igazán jönnek össze a dolgok.

A boldogsághoz lelki egészség kellene, szorongástól és szociális fóbiától szeretnék már egyszer, és mindenkorra megszabadulni elsősorban. Térd gondom is van, amivel már lassan több, mint 2 éve küzdök, ezen is jó lenne már felülkerekedni. Tudom, hogy nem emberekhez kellene kötni a boldogságot, de közben mégis úgy érzem, hogy az is sokat tenne hozzá a mindennapokhoz (pozitívan), ha lennének igazi barátaim, valamint végre párkapcsolatom is.

Általában társaságban érzem jól magam, de összetett a dolog.

Az motivál, hogy már sok bukkanón túljutottam, és ez sem lesz kivétel. Valamint az is, hogy a sok negatív után szokott jönni valami nagyon jó, pozitív dolog.

2021. jún. 30. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!