Mit gondoltok dr. Sándor Kláráról?
Szerintem nagyon nagy a tudása, rengeteg témához ért, amikről nagyon érdekesen tud mesélni is. A “magyarellenesség” szerintem onnan ered, hogy sok olyan tudományosan cáfolt elképzelés van, ami a magyarság kivételességéről szól, de ezeket nyilván elveti, mert a tudomány állása szerint ez nem igaz. De ez egy kutatótól el is várható. Amúgy viszont nagyon szereti a határontúli hallgatókat, és az ottani nyelvjárásokat, szó fordulatokat, szóval nem látom így sem ennek alapját, mert a kvázi “magyarellenesek” általában nem foglalkoznak ezzel a témával.
Órán nem szokott politizálni, maximum egy-egy konkrét aktuálpolitikai eseményt nyelvi, szociálpszichológiai szemmel bemutat, ami viszont az órai anyag szerves része és alkalmazása, de más szempontból nem feszegeti ezt a témát, nem politizál. A női kvótát nálunk nem hozta fel, egy régi videót láttam, ahol erről beszélt, hogy azóta változott-e a véleménye azt nem tudom, de biztosan meg tudná indokolni az álláspontját a témáról (bármi is a véleménye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!