Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok dr. Sándor...

Mit gondoltok dr. Sándor Kláráról?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy magyarellenes, de én ezt még nem vettem észre. Igazából jó előadásai vannak. Ami viszont nem tetszik, hogy női kvótát akar a parlamentbe.

#Sándor Klára
2021. jún. 28. 08:19
 1/1 anonim válasza:

Szerintem nagyon nagy a tudása, rengeteg témához ért, amikről nagyon érdekesen tud mesélni is. A “magyarellenesség” szerintem onnan ered, hogy sok olyan tudományosan cáfolt elképzelés van, ami a magyarság kivételességéről szól, de ezeket nyilván elveti, mert a tudomány állása szerint ez nem igaz. De ez egy kutatótól el is várható. Amúgy viszont nagyon szereti a határontúli hallgatókat, és az ottani nyelvjárásokat, szó fordulatokat, szóval nem látom így sem ennek alapját, mert a kvázi “magyarellenesek” általában nem foglalkoznak ezzel a témával.

Órán nem szokott politizálni, maximum egy-egy konkrét aktuálpolitikai eseményt nyelvi, szociálpszichológiai szemmel bemutat, ami viszont az órai anyag szerves része és alkalmazása, de más szempontból nem feszegeti ezt a témát, nem politizál. A női kvótát nálunk nem hozta fel, egy régi videót láttam, ahol erről beszélt, hogy azóta változott-e a véleménye azt nem tudom, de biztosan meg tudná indokolni az álláspontját a témáról (bármi is a véleménye).

2023. márc. 1. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!