30 év körül már öregedik a legtöbb ember?
Figyelt kérdés
28 vagyok, azt látom a környezetemben, hogy a 30 körüliek (nemcsak felettiek, hanem már az én korosztályom is) "középkorúsan" néznek ki, nem néznek ki fiatalnak. Életmódtól függetlenül természetesen.
A 22-23 éves koromban készült fotókon üde, friss, fiatal voltam, pedig akkor kevésbé éltem egészségesen. Mostmár látszik rajtam a kor (jó, nem az öregedés, de a középkorúság jelei), például a szám körül kezd megjelenni az a vonal, akkor is, ha nem mosolygok.
2021. jún. 25. 21:50
11/12 anonim válasza:
Harminc korul erettsegizonek hittek. Negyven korul fiatal voltam, csak a szemem rancos volt, ha nevettem. 45 evesen csapott le, olvasoszemuveg, rancok, eros oszules. De attol is lehet valaki fiatalos es energikus, hogy megmondhato a kora.
12/12 anonim válasza:
30-as éveimben még nem foglalkoztam ezzel, ha voltak is jelei, még nem olyan feltűnőek es fizikailag is jól éreztem magam. Bezzeg 40 és afelett, ez szörnyű. Csak az öregedés, kívül is, meg belül is, egeszség is romlik. Örülj, hogy addig még van 10-12 fiatalos éved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!