30 év körül már öregedik a legtöbb ember?
Figyelt kérdés
28 vagyok, azt látom a környezetemben, hogy a 30 körüliek (nemcsak felettiek, hanem már az én korosztályom is) "középkorúsan" néznek ki, nem néznek ki fiatalnak. Életmódtól függetlenül természetesen.
A 22-23 éves koromban készült fotókon üde, friss, fiatal voltam, pedig akkor kevésbé éltem egészségesen. Mostmár látszik rajtam a kor (jó, nem az öregedés, de a középkorúság jelei), például a szám körül kezd megjelenni az a vonal, akkor is, ha nem mosolygok.
2021. jún. 25. 21:50
1/12 anonim válasza:
Nem mindenki. Én 29 évesen is max 20-nak nézek ki.
2/12 anonim válasza:
Anatómusok kimutatták, hogy az öregedés bizonyos jelei már 18 éves korban is megfigyelhetők.
3/12 anonim válasza:
A csecsemők is milyen rondák, mint az öreg, aszott nénik és bácsik.
4/12 anonim válasza:
Hát tőlem a harmincadik szülinapomon elkérte a teszkó kasszása a személyimet, mert venni akartam egy üveg bort az estére. Kérdeztem- ez komoly? Azt mondja igen. Odaadtam neki, jól felszaladt a szemöldöke mikor meglátta a születési dátumot. Mondtam is, hogy most szerzett nekem egy jó estét. Pedig épp melóból estem be a teszkóba, úgy néztem ki mint a mosott sza*r. Mondjuk a családomban ilyenek a gének, mindenki fiatalabbnak néz ki a koránál.
5/12 anonim válasza:
Nem a legtöbb ember, hanem ebben a korban már mindenki.
7/12 anonim válasza:
Minden ember öregszik minden korban.
8/12 anonim válasza:
Tolem a kalauz kerdezte 38 evesen hogy elmultam-e mar 26
Mondtam neki hogy mar 2x is
9/12 anonim válasza:
30 évesen heti szinten 9 km-t futok vasárnaponként. Én is jó pár évet letagadhatok, viszont ez köszönhető az életmódomnak.
Párom 37 éves, őt se mondanád annyinak.
Az életvitel és a gének nagyon meghatározóak.
10/12 anonim válasza:
30 éves vagyok, ugyanúgy bringával járok dolgozni, mint 10 éve, és ugyanott dolgozok (napi 2*13 km), kopaszodok, már nem érdekel, hogy van pár plusz kiló, és szedán autóm van 2 gyereküléssel, pár éve még kabrióm volt. 10 éve sem voltam modell alkat, most sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!