Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Depresszióval és szorongással...

Depresszióval és szorongással kapcsolatos blog ?

Figyelt kérdés

Olyan blogot (vagy vlogot) keresek ahol depresszióval, vagy szociális fóbiával esetleg társbetegségeivel küzd az illető.

Az se baj ha már "befejezett" tehát meggyógyult az illető, és nem frissíti az oldalát.

Leginkább olyan történeteket keresel ahol "happy end" lett a vége, vagy legalább is arra törekszik.

Igazából az se baj ha kitalált történetet :D

A lényeg hogy magyar nyelvű legyen!

2021. jún. 25. 14:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy időben rendszeresen olvastam egy ilyesmit, de most sajnos nagyon nehezen találtam meg, de meglett. Nem pont ez az alap témája, de azért rokon műfaj:

[link]

Google meg ezt találta nekem:

[link]

Illetve a Friderikusz Podcastben volt egy ilyen beszélgetés, ami hasznos lehet:

Depresszióval, egy életen át: Babarczy Eszter egyetemi oktató, író / a Friderikusz Podcast 11. adása:

https://www.youtube.com/watch?v=yun5goNiM8w

A videó leírásából kapcsolódó link:

"Lelki zavarokkal, problémákkal küzdő sorstársak, valamint hozzátartozóik közösségi segítő oldala: [link] "

2021. szept. 3. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!