Feljelenthetem a szomszédaimat a rendőrségen?
Figyelt kérdés
Más dolguk nincs, csak a padon pletyizni, meg mit tudunk meg másokról témakörökkel foglalkozni. 10 perc alatt ott van az anyjánál, van ideje vele foglalkozni, viszont a szomszéd élete fontosabb. Nem a szomszéd fog tervezett 5-6 kalácsot bevásárolni a szüleinek, hanem a családja feladata. Számomra, ha segítek valakinek, nem várok cserébe semmit. Nálam, a kölcsönösség nem azt jelenti, hogy adok pár sütit a dobozból, aztán jó lenne, ha vennél nekem ezt, meg azt. Hogyan lehet ezeket a problémákat kiküszöbölni?2021. jún. 22. 20:18
11/23 A kérdező kommentje:
Hány gyerek, unoka van? Kézműves termékeket gyártanak másoknak, holott minden családtag ad 500-1000 Ft-ot, aztán jók vagyunk.
2021. jún. 22. 20:44
12/23 anonim válasza:
Mo, miért beszélsz összevissza?
13/23 anonim válasza:
Most részeg vagy, értelmi fogyatékos vagy nem tudsz magyarul?
15/23 anonim válasza:
Az is lehet, erre nem is gondoltam...
18/23 Jól van ez így? válasza:
Először beszélsz az öregekkel, hogy részedről ennyi volt vásároljon be nekik a gyerekük, úgyis csak egy köpésre lakik tőlük és ez az ő kötelessége, nem pedig a tied. Megemlíted neki azt is, hogy nem szeretnéd, ha a továbbiakban ezzel kapcsolatban keresnének és úgy egyáltalán ne is keressenek. Ezek után majd jön hőbörögni a gyerek neki is elmondod a tényállást és kijelented, hogy hagyjon téged békén és soha többet ne keressen téged. Na ezek után, ha mégis keres, mert bizony fog, akkor nem nyitsz neki ajtót és ha ekkor sem akar elmenni és cirkuszol akkor hívsz rendőrt.
19/23 anonim válasza:
Csak beszélj velük azon a nyelven, amelyiken kiírtad a kérdést, majd azt hiszik, hogy külföldi vagy és békén hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!