Magyarországon hány százalék a beoltottak aránya? Nem a "dbszám" erdekelne. És más országoknal?
A főnököm szerint az oltás jóformán csak üzlet es Magyarország ugrál leginkább csak rajta, mások nem.
A százalékos arányokat hol találom hogy melyik állam koztuk a magyar is hány szazalekban oltott?
19 nem tehetek rola hogy pont azt az össznépet fogtam ki a gyk-n akik összefüggésekben sem tudnak gondolkodni.
Ez még nem jelenti azt hogy én megyek szembe az autópályán, hanem csupán a jelenlevők értelmi színvonalát.
Aki értette a kerdést annak külön köszönet és elismerés mert átlag felettinek számítanak IQ-ban, így ezek után
Azért statisztika már ebből van az értelmesek aránya az értetlenekhez viszonyítva a gyk-n - adatokból :D
Miért más guglizza ki helyetted a _neked_ szükséges adatokat...?????
Szerinted bárki tudja fejből az általad követelt számokat?
Mert a googken nincsenek ill nem találok mai adatokat es van fent kb egy millio kimutatás.
A gyk vajon miert jott létre? Higy kerdezni lehessen.
Tovább már csak vinni sem merem a témát hogy Mo miert vezető ebben is.
Ez már bőven meghaladná a gyk képességeket.
24: de nem érted....???????? Nem a google-n vannak adatok, hanem a google segítségével tudod megtalálni a különböző országok által nyilvánosságra hozott statisztikát!!!
Anyámborogass... "nincs a google-n". :-DDDDD
Engem arányok erdekeltek volna EGYBEN, nem pedig egyesével az osszes.
Atneztem a googles kimutatasokat, a gyk nem tud semmit, koszontem.
Lépek
Csak zavar, hogy cégvezetők (belugyesek igazságugyisek stb) oltasellenesek. Es Mo valami erthetetlen okokbol élmezőnyben van oltottságban.
Sokmindenre lennék kíváncsi.
Ráadasul 2 nap alatt kéne tisztáznom mindent. Annyit kaptam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!