Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon hány százalék...

Magyarországon hány százalék a beoltottak aránya? Nem a "dbszám" erdekelne. És más országoknal?

Figyelt kérdés

A főnököm szerint az oltás jóformán csak üzlet es Magyarország ugrál leginkább csak rajta, mások nem.

A százalékos arányokat hol találom hogy melyik állam koztuk a magyar is hány szazalekban oltott?

#oltottak azalekos aranya mas allamokhoz viszonyitva
2021. jún. 22. 11:26
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

19 nem tehetek rola hogy pont azt az össznépet fogtam ki a gyk-n akik összefüggésekben sem tudnak gondolkodni.

Ez még nem jelenti azt hogy én megyek szembe az autópályán, hanem csupán a jelenlevők értelmi színvonalát.

Aki értette a kerdést annak külön köszönet és elismerés mert átlag felettinek számítanak IQ-ban, így ezek után

Azért statisztika már ebből van az értelmesek aránya az értetlenekhez viszonyítva a gyk-n - adatokból :D

2021. jún. 22. 12:41
 22/41 A kérdező kommentje:
*ebből is van
2021. jún. 22. 12:42
 23/41 anonim ***** válasza:
31%

Miért más guglizza ki helyetted a _neked_ szükséges adatokat...?????

Szerinted bárki tudja fejből az általad követelt számokat?

2021. jún. 22. 12:54
 24/41 A kérdező kommentje:

Mert a googken nincsenek ill nem találok mai adatokat es van fent kb egy millio kimutatás.

A gyk vajon miert jott létre? Higy kerdezni lehessen.

Tovább már csak vinni sem merem a témát hogy Mo miert vezető ebben is.

Ez már bőven meghaladná a gyk képességeket.

2021. jún. 22. 12:56
 25/41 anonim ***** válasza:
30%

24: de nem érted....???????? Nem a google-n vannak adatok, hanem a google segítségével tudod megtalálni a különböző országok által nyilvánosságra hozott statisztikát!!!

Anyámborogass... "nincs a google-n". :-DDDDD

2021. jún. 22. 13:01
 26/41 anonim ***** válasza:
42%
Ez alatt a másfél óra alatt amíg itt rinyáltál már régen kiszámolhattad volna az egész világ oltási átlagát.
2021. jún. 22. 13:06
 27/41 A kérdező kommentje:

Engem arányok erdekeltek volna EGYBEN, nem pedig egyesével az osszes.

Atneztem a googles kimutatasokat, a gyk nem tud semmit, koszontem.

Lépek

Csak zavar, hogy cégvezetők (belugyesek igazságugyisek stb) oltasellenesek. Es Mo valami erthetetlen okokbol élmezőnyben van oltottságban.

Sokmindenre lennék kíváncsi.

Ráadasul 2 nap alatt kéne tisztáznom mindent. Annyit kaptam rá.

2021. jún. 22. 13:10
 28/41 A kérdező kommentje:
26 fent van a neten
2021. jún. 22. 13:10
 29/41 anonim ***** válasza:
44%

24: képzeld, fenn van a "google-n".... Második találat volt!!! 5 nappal ezelőtti adatokkal.

[link]

2021. jún. 22. 13:11
 30/41 anonim ***** válasza:
40%
... és légyszi számold át saját hatáskörben %-ra, ha ez a hasfájásod....
2021. jún. 22. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!