Ennyi fizetésből szerintetek jól meg lehetne élni Budapesten?
Régóta fontolgatjuk, hogy elköltözünk Debrecenből Budapestre a jobb élet reményében. Jelenleg ketten 420E Ftot keresünk, mire kifizetünk minden kiadásunkat megélni kb. 180 ezrünk marad, éppen kijövünk belőle hónap végére. A párom már talált Pesten állást, ahol több lenne a fizetése, de még nem fogadta el, mert sokat agyalunk rajta, hogy ott mennyivel lenne drágább az élet. Valamennyivel én is biztos, hogy többet keresnék ott, így a bevételünk kb. 550 ezer lenne, a kiadásunk pedig nagyjából ugyanannyi (valamennyivel biztos, hogy drágább Budapest). Viszont Debrecenben is drága az albi, élelmiszerek, szórakozás stb és van egy személyikölcsönünk is, aminek 48e a törlesztője, így ha Pestre költöznénk kb.100 ezerrel több pénzünk maradna. Mennyire lehet normálisan megélni, ha a fix kiadások után 250-280 marad és van egy cicánk, illetve lassan gyereket is szeretnénk, plusz valamennyit félre is kellene tennünk, mert jelenleg kevés önerőnk van és néhany éven belül szeretnénk saját házat?
25/L
Nekem ugy tunik,h meg tudnatok elni.
De nekem nem tiszta,h mik a kiadasaitok tetelesen. Akar priviben sorold fel. Mert igy nem latom at,hogy peldaul a rezsi az a 250-280 ezerbol jonne le? Lakasberlet is?
Mi a hobbitok? Hova jartok es milyen rendszersen,ami penzbe kerul?
Mennyit esztek etteremben ? Otthon? Milyen az etrend? Mert ugye van olyan etrend,ami dragabb.
Jobb tetelesen felsorolnatok a dolgokat,hogy felelosseggel tudjak valaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!