Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is van így ennyi idősen?

Más is van így ennyi idősen?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok egyáltalán nem érzem magam úgy érettnek , mint más velem egy idős. Sokan már gyereket akarnak vagy már van is. Én inkább buliznék , szorakoznék , csavarognék , szóval élném a saját kis életem. Úgy érzem sok mindenből kimaradtam amit be kellene pótolni , párkapcsolatot sem szeretnék. Szüleimmel élek , de dolgozom , lassan külön is szeretnék költözni és belecsapni az életbe , akkor már tényleg a saját uram leszek. Szerintem most töltöm a legszebb éveimet kár lenne elpazarólni más is gondolja így? Néha meg pont ezért érzem öregnek magam mert sok minden kimaradt az életemből.

2021. jún. 20. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
Az normális, hogy ilyen fiatalon nem gyereket akarsz nevelni, hanem bulizni, viszont az már kevésbé, hogy 25 évesen a szüleiddel élsz.
2021. jún. 20. 18:13
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

25 évesen akarsz még csak belecsapni az életbe?

Minél hamarabb költözz el a szüleidtől szerintem.

2021. jún. 20. 18:16
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

16 évesen újra kilencedikes lettem, ráadásul nulladik osztalyba vettek fel ety új gimiben,vszóval 21 évesen lezdtem az egyetemet.

Amikor a régi iskolaban érettségiztek a volt osztálytársak, volt egy érzésem, hogy nem állok készen az érettségire és milyen jó, hogy még maradok a gimiben.

Na ekkor volt az első ilyen.

25 évesen már volt pár ismerősöm aki lebabázott, én akkor még pszichiátrára járogattam, mert előtte volt egy összeomlásom 23 évesen, de ennek ellenére rendesen dolgoztam, de az állapotomban nem éreztem úgy, hogy most kell egy gyerek.

Ja amúgy 21 - 24 éves koromig csinaltam a BAt, MAra nem mentem.

Most 31 vagyok. Szerintem úgy 4 év múlva lehet, hogy jönnek a megjegyzések, hogy hol a baba, de most senki se izélget, sőt, amikor elmondtam otthon, hogy lehet nem szülök, akkor anyukám mintha megnyugodott volna. Nagyon kis esetlen vagyok néha, illetve nagyon sok fele áll a fejem.

4/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat az elírásokért! Mielőtt átolvastam volna rányomtam a küldésre.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiráz a hideg a gyerek gondolatától. 27 éves vagyok
2021. jún. 20. 18:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nekem se hozza meg a kedvemet a gyerekneveléshez a sok "minden anyuka hülye de én szuper anyuka vagyok", az inkompetens óvónénik, a sok vaskalapos tanár meg azok, akik mindig találnak jó kifogást, hogy miért kell telibe szarni a diákokat.
2021. jún. 20. 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. jún. 20. 19:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Miert mit csinaltal hogy sok mindenbol kimaradtál?
2021. jún. 25. 03:50
 9/13 anonim ***** válasza:
34%

Nagyon tecik, amit irsz. Bulizni szórakozni csavarogni kel az az élet értelme! Ugy lehet boldog a ember. A család hüjeség tök gáz hogy nem lehet vissza adni a gyerek ha nemtetszik. Szerintem buliz az jo csak.

{/sarcasm}

2021. jún. 25. 10:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Ma mar egyre inkabb negyven fele tolodik a gyerek. 25 evesen folosleges ilyesmi miatt megtagadni es kenyszeriteni, vagy szimplan frusztralni magad. Arrol nem beszelve, hogy mindenkinek maskepp van, es nem azert kell valamit csinalni, mert a tobbiek is.
2021. jún. 25. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.