26 évesen nem buliztam,nem voltak haverjaim, mindig itthon kukksolok.Lemaradtam sok jóról?
Ha olyan dolgokról maradsz le amikre lenne igényed, akkor igen, egyéb esetben nem.
Nem mindenkinek a bulizás ad értelmet az életének, nem a jelenti a "jót"
Lenne neked ilyesmire igényed? Ez egy fontos kérdés önmagaddal szemben.
Én nagyon felületében végig jártam ezeket a haverozgatós, bulizgatós, csajozgatós témaköröket és az utolsót leszámítva arra jutottam 20 évesen, hogy nekem ezekre nincs igényem. Eddigi életem folyamán hatszor voltam buliban, kétszer voltam részeg, 20 haverom és 6 randipartnerem volt eddig. Nekem ezek alapján egyszerű volt leszűrni tavaly év vége környékén, 19 évesen, hogy nincs nekem igényem ezekre. Ebbe most inkább nem mennék bele, mert nem tudom, hogy érdekel-e, hogy mik a tapasztalataim részletesebben, de végülis a lényeget már leírtam. Jobban szeretek autókat venni és felújítani, médiatartalmat készíteni, retro berendezési tárgyakat gyűjteni és nem utolsó sorban utazni, meg be-be tévedni valahová, ahol van néhány ember. Nekem ez bőven elég. Az a javaslatom feléd, hogy ne a társadalmi elvárások alapján ítéld meg, hogy neked, hogy kéne élned. Szabad világban élünk, ahol többnyire együttérzőek az emberek és elfogadják egymást. Kérlek, ne mérgezd magad azzal, hogy mit kéne mások szerint tenned. Egyszerű a képlet: legyél képes feltenni magaddal szemben kérdéseket, hogy szeretnéd-e ezt egyáltalán. Én sok mindent intően elutasítottam, amikor magamtól kaptam kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!