Gyengeségnek számít ha valaki egy külföldi országban indít vállalkozást, ér el valamit, ha úgy látja itthon ez sokkal macerásabb, sokkal több ideig tartana?
Gyengeség csak akkor, ha felesleges költségekbe veri magát, miközben azt a valamit itthon is megvalósíthatná mindenféle túlzott kockázat nélkül.
De akkor sem lelki gyengeségnek, csak tévhitekre alapozott, rossz döntésnek mondanám.
Nem a vírus miatt mondtam, ez kb 1-2 év múlva lenne akkor mennék. Addig gyakorlatot szerzek a munkában, iskolába jártam.
Voltam kint külföldön ahova mennék ki, ottaniaktól is úgy hallottam lenne rá kereslet, és ennyi macera, szabály sincs rá, pénz is jobban jön belőle. Úgy hogy elgondolkodtam. Csak van aki azzal jön, hogy ez gyengeség, és biztos azért ezt az utat választom mert itthon semmire nem tudnék menni úgy hogy csak menekülök..
Itthon is teljesen jól lehet vállalkozni, ne higgyj a károgóknak. Nyolc éve csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!