Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Leánybucsus házibulit tartotta...

Leánybucsus házibulit tartottam, most reggel arra ébredtem, hogy telibe van sz..va a wc, mindenki alszik, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Tehát valaki felkelt hajnalban és elintézte a vécét. Jó nagy adag kula a budiban, az ülőke is lesz*rva, wc papírguriga a földön. Ami csak azért roppant gáz, mert apumnak a háza. És nyilván ha megkérdezem ki volt, mindenki lapítani fog. Nekem meg nincs gusztusom takarítani másnak a mocskát.

10-en voltunk összesen, szóval nehéz lenne kideríteni. És nem volt senki nagyon olyan aki rosszul nézett volna ki lefekvésnél. Mit tennétek a helyemben?

2021. jún. 20. 10:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Egy tippem van hogy lehet ki volt a tettes, mert egyik barátnőm tegnap este mondta egyszer-kétszer hogy fáj a hasa... De hát ennyiböl nem bizonyítható rá.
2021. jún. 20. 11:00
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Az a bűnös,akinek otthon pottyantós wc-je van.
2021. jún. 20. 11:00
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

"Jó nagy adag kula a budiban, az ülőke is lesz*rva, wc papírguriga a földön." Na akkor gondolkodj! (Ha megy?) Ennek alapján a kakitündérnek ez nem egy rendes akcioja volt. Feltételezhetö, hogy magát sem tisztitotta meg rendesen utána. Lehet, ha beszagolsz a takarok alá, ki tudod szürni az elkövetöt. Ha nem, akkor pedig meg kellene nézned kinek a legsza rosabb ase gge, bugyija, ágynemüje? Jo valiszinüség szerint megtalálod a kakitündért. Akkor meg vagy kirugdalod, hogy takaritsa el a mocskát, vagy te látsz neki a takaritásnak, gusztus ide, gusztus oda.

" Ami csak azért roppant gáz, mert apumnak a háza. " Nem. Ez mindenképpen gáz, akárkié!!!

2021. jún. 20. 11:09
 14/19 anonim ***** válasza:
42%
Felébresztenék mindenkit, mondnám, hogy van egy kis gond, gyertek velem, mindenki megnézi a cuccot, aki vörösödik, kamuzik, az takarít.
2021. jún. 20. 11:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott hagyod, akkor az, aki következőnek megy, fogja eltakarítani. Jobban jársz, ha megcsinálod magad.
2021. jún. 20. 11:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Én csak azon csodálkozom férfiként, hogy felmászott a wc-re szarni, mint valami nyilvános helyen, ahogy hallom. Régen csak leterítették egy fél gurigával... Nem értem a nőket. Nekem sosem derogált leülni semmilyen wc-n (papírra).
2021. jún. 20. 22:57
 17/19 anonim ***** válasza:

13 jól írja, ha ennyire mellé is ment akkor valószínű hogy a tettesen is vannak nyomok.

Körmös vagyok, nálunk a szalonban vendég csinált ilyet... Mindenhogy rossz, de egy idegen után takarítani vagy barátnő után nem mindegy. Én megcsináltam volna a helyedben, gumikesztyű és maszk fel, aztán gyorsan túllenni rajta.

Végül mi lett?

2021. jún. 20. 23:41
 18/19 A kérdező kommentje:

Sokáig aludt mindegyik lány, úgyhogy végül kezembe vettem én a dolgokat és letöröltem a nyomokat az ülőkéről meg lefertőtlenítettem mindent.

Bementem a szobába, ott is masszív fingszag volt amúgy. De mosásnál nem találtam olyan ágyneműt ami gyanús lett volna. Fölkelés után sem volt senki aki úgy hagyta volna a vécét. Úgyhogy ez sajnos nem derült ki, hogy ki volt az, de én többet ide biztos nem szervezek semmit...

2021. jún. 21. 09:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Még mindig jobban jártál mint a haverom ,haza vitt egy csajt buli után ,aki a felül mosógéppe kakilt bele,plusz nem is volt kisdarabb a csaj.:) Anyuka arcát látni szerettem volna mikor reggel bement a fürdőbe és indítota volna el a gépet és megcsapta a kaki szag meg megláta a mosógépben. Hát ott a fiú új gépet vett. Mínusz 70.000 na ez a gáz. Nem a te történeted...
2021. júl. 3. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!