Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmondanátok ezt a szüleinek?

Elmondanátok ezt a szüleinek?

Figyelt kérdés
Legjobb barátom lánya 22 éves menyasszony. A minap láttam hajnali 4 kor futott el otthonról és nagyon nézett visszafelé.. Teljesen olyan volt a jelenet mintha a parjatol szokott volna meg valakihez... A legjobb barátom lanyarol van szó.
2021. jún. 19. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezer meg 1 oka lehetett ennek, én nem avatkoznék bele
2021. jún. 19. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon kamus főleg mert nem is reagál a kérdező...

a történetből az jön le hogy te leskelődtél az ablakból ahogy a többiek írták..és mit zavar hogy szoknyában volt ember hőségriadó van, jobb lenne ha full farmer nadrágban lenne hőségben igen hajnalban is hőség van már

2021. jún. 19. 22:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
De rühellem az ilyen leskelődős fsz ambereket...nálunk is van egy öreglány, örökké az ablakban ül és les kifelé. És persze terjesztik a pletykákat. Róluk kéne kitálalni, mert biztos lenne mit. Például a kérdezőről, aki gondolom magából indul ki! Amúgy szerintem is kamu, de ha mégsem, semmi közöd nincs az egészhez!
2021. jún. 19. 22:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj nyomozot jatszani szerintem, mert ha gyanusítgatsz, aztán mégsem úgy van akkor teljesen jogosan haragudnak meg ráf.
2021. jún. 19. 22:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Es hatrafele nyilazott kozben?

Csinos is, fut is, hatrafele nez, mindekozben kerulve a feltunest.

2021. jún. 20. 00:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki az aki itt lepontoz jobbnál jobb válaszokat?...
2021. jún. 20. 00:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, ez olyan mint amikor én kimentem a kert hátuljába hálóingbe megnézni a napfelkeltét, közben zenét hallgattam. A szomszéd asszony szólt nekem, de nem hallottam, mivel zenét hallgattam. Szólt nagyiéknak, hogy "a jány elakar szökni", de azt elfelejtette mondani, hogy amúgy a kertben vagyok.

Nagyiék meg elindultak biciklivel keresni a réten. A legviccesebb, hogy én láttam, hogy mennek biciklivel, azt hittem a boltba sietnek nekem kakaóért, mert nem volt otthon 😂 aztán mikor vissza jöttek, és integettem nekik,nem értették kivel, és miért akartam elszökni. Ami azt illeti én sem 🤷🏽‍♀

2021. jún. 20. 08:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!