Miért bántják szegény kislányt?
Figyelt kérdés
A tiktokon a foryoum-ba feldobott egy kislányt, 9 évesnek nézte mindenki és elkezdték bántani hogy a tiktok korhatáros 13 év alatt ne regisztráljon aztán kiakadt a kislány is hogy ő 11 éves és nem 9. Meg arra is beszóltak neki hogy miért van olyan rövidgatyába meg pólóba..2021. jún. 19. 15:03
1/10 anonim válasza:
Azéer bántják, hogy felfogja: a tiktok korhatáros, nem véletlenül.
3/10 anonim válasza:
Egyébként meg rohadtul nem neki való a platform, és meg fogja bánni, hogy 11 évesen Tiktokra pakolgatja ki magát. Még az is lehet, hogy cikizni fogják emiatt.
4/10 anonim válasza:
Mert még nincsen azon az értelmi szinten,hogy Tiktokozzon.
5/10 anonim válasza:
#4 szerintem már 2. osztályban el lehet érni az átlag felhasználók értelmi szintjét, de értem hogy érted.
6/10 anonim válasza:
Sajnos ez így van🙁
Ezért inkább hanyagolom is a Tiktokot.
7/10 anonim válasza:
Ez is mutatja miért korhatáros a tiktok, sajnos ott kapják rendesen a sèrtèseket, bántásokat, mindenbe belekötnek manapság az emberek. Ez egy kisgyereknek mint pl egy kilenc éves az nagyon a szívére veheti a dolgokat. Másik meg az hogy olyan tartalmak vannak a tiktokon hogy 16+ kellene regisztrálnia mindenkinek, volt egy két eset mint pl amikor videóra felette a nő hogyan veszti el a 7 éves kisfia a szüzességét a saját anyával szóval ilyen durva dolgok vannak, meg mikor a nő a tikokra rakta fel ahogyan s.xelt , vannak olyan lányok is akiken épphogy van valami, a csúnya beszéd is megy rendesen szóval sztm nincs hye ott 15-16 év alattiaknak, de sajnos nagy arányban vannak a 9-13 évesek a tiktokon
8/10 anonim válasza:
7# Hét évesen már belement a szexbe a fiú???
9/10 anonim válasza:
A hét éves kisgyerek nem tudta mit csinál.
10/10 anonim válasza:
Elszomorító,hogy a kisebbik lányomnak a nyáriszünet előtti(egy tóparton volt megtartva) osztálytalálkozóján,ahol mi,szülők is ott voltunk és ahelyett hogy utolsó találkozásuk alkalmával valami jót játszottak volna, minden gyereknek a kezébe a telefon,és ezen a tiktokon lóg,én nem engedem a hétéves lányom kérése ellenére sem az alkalmazást,én magam tapasztaltam egyáltalán nem gyerekeknek való tartalmakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!