30 évesen fogalmam sincs mitől lesz valaki férfias. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
És azt sem értettem sose, hogy párkeresésnél, miért fontos az, hogy én mit akarok. Én azt nézem, hogy én kellek-e nőknek.2021. jún. 19. 01:56
12/40 A kérdező kommentje:
Oké! Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 19. 02:15
13/40 A kérdező kommentje:
Vagyis éreztem már önbizalmat adtól hogy beszélgettem, táncoltam (nőkkel) kutyát tanítottam, egyre jobb lettem programozásból.
2021. jún. 19. 02:18
14/40 anonim válasza:
Önbizalom a sikerélményekből származik, és abból ha a környezetünkben jól érezzük magunkat, szeretnek és elfogadnak minket. Gyerekkorban a szülő nagyon sokat tehet ezért. Ha ilyen programozó alkat vagy, akkor te valószínűleg intelligenciában jobb vagy mint macsóságban, ezzel semmi baj, ez ugyanúgy adottság.
15/40 anonim válasza:
Van önbizalma, határozott, de nem elnyomó, gyengéd és figyelmes a nőkkel, ki tud állni másokért és önmagáért, de nem agresszíven
és karizmatikus.
16/40 anonim válasza:
30 évesen? Az írásod alapján max. 12 lehetsz, bocs.
17/40 anonim válasza:
"Csak akkor vagyok zavarban, ha olyat olvasok valahol, hogy egy férfinak agresszívnak kell lennie."
Hol olvasol ilyeneket?
18/40 anonim válasza:
Nem értem. Most kinézetre érted? Növessz nagy szakált. Hordj inget. A hajadat zselésd.
19/40 anonim válasza:
Én 12 éves koromban sajátítottam el az internet használat művészetét. Igazából, bármiről tudni akartam, csak beírtam a googleba, youtubre, persze tudok angolul is, de sok magyar oldal is van. Képzeld el, bármit beírok, már kiadja a válaszokat. Ha pszichológiáról akarok olvasni, arról is találok valamit. Talán te még öreg vagy, és nem tudod hogy kell használni, de próbáld ki, olvasgass. Nagyon durva, de igazából olyan korban élünk, ahol minden információ elérhető. Remélem tudsz olvasni, mert igazából csak ez kell a változáshoz. Sok sikert!
20/40 A kérdező kommentje:
17-es, a gyakorin:D Rossz ötlet volt!
2021. jún. 19. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!