Lányok, ti mit csináltok, amikor nem dolgoztok/tanultok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 16:55
1/18 anonim válasza:
Én filmezek, zenét hallgatok, elmegyek sétálni, főzök vagy sütök valamit.
2/18 anonim válasza:
Filmezek, YouTube vidiket nézek, videót szerkesztek, takarítok, főzök, sétálok
3/18 anonim válasza:
Válaszolok a hülye kérdéseidre.
5/18 anonim válasza:
Túrázok, kirándulok vagy épp ezeket tervezgetem, olvasok, kertészkedek, programokat szervezek a párommal vagy a barátaimmal, főzök, sütök, filmezek/sorozatozok, néha játszom valamilyen videojátékkal. Na meg persze a házimunka, de ezt ketten csináljuk így nem megy el vele rengeteg idő.
7/18 anonim válasza:
1es vagyok. Horroron kívül én mindent szeretek, de a sci-fi kategória a kedvenc: Csillagok között, Holnap határa, Űrvihar. De amúgy sok mindent megnézek ami nem horror.
8/18 anonim válasza:
Olvasok, videokat nezek, filmezek, a baratommal vagy ismerosokkel talalkozok
9/18 anonim válasza:
#7 Köszönöm, ezeket én is szeretem.
Hány éves vagy? fiú vagy lány vagy?
10/18 anonim válasza:
eszek, filmet nézek, piálok, bulizgatok, sportolni megyek, és élvezem egyszerűen csak az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!