Egy anya lánya megromlott viszonyának lehet köze az anyja pasijanak?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat veszekszik az utóbbi időben minden aprosagon is. Le néz mindenért armi amit teszek vagy mondok.. Senki és. Semmi nem. Volt jó neki! 18 órákat dolgoztam a semmi pénzért suli után és én nem csináltam soha semmit. A pasija mindent a segge alá tesz én nem. Egyik exem se volt jó neki mert nem nyaltak ki a kicsi fenekét. Akkora egoja van mint a ház,teljesen ki van az utóbbi évben fordulva magából és szerintem elég sok mindent köszönhető ezért a pasijanak. Mivel nem rég költöztem haza hozz, nem nem laktak ok soha együtt, max fel járkált de mivel itthon vagyok nem jön fel :)....ja... És mintha ő vette volna a házat... Nevetséges!! Nem volt ő ilyen, de ha visza merek szólni neki, meg neki áll feljebb. Mindenkit le néz, be szól és még folytathatnank.de mások előtt egy mártír. Én sose. Voltam jó neki. Feleségül nem akart hozzá menni, mert akkor oda kellett volna költöznie hozzá, de engem nem akart a mamamra hagyni, a faszi ak én már nem kelettem volna. :)2021. jún. 18. 15:39
2/4 anonim válasza:
*még annyi a gondolatom hozzá,hogy van ismerősünk, aki nagyon egy beképzelt, képmutató kirakatember; és anyám szerint a csávója mellett lett ilyen, igazából sokkal jószívűbb, szeretetteljesebb ember volt/lenne -ezt amúgy kétlem; és tehát a csávójának akart ennyire megfelelni; vagy mellette alakult át ilyen beképzelt, idegesítő, hát, minidiktátor, mert otthon mindig az ő szava kell érvényesüljön, és ha nem az van, amit ő akar, akkor hisztizik, hárpia, brutál. De viszont szerintem őbenne már eleve benne lehetett ez a beképzelteskedős hajlam, tehát én nem gondolnám, hogy alapból nem volt benne; a másik kérdés már az,hogy a csávója hozta ki belőle, vagy ő magától lett ilyen, vagy esetleg más tényező, akár felnőtt korában érték valamik, vagy akár ezt még a gyerekkora determinálta, hogy ő eleve ilyen lett volna a gyerekkora után, és nem a felnőtten ért hatásoktól vált ilyenné; tehát hogy már régebben is indult el ilyen irányba; ha még régen mondjuk nem volt ennyire ilyen, és alapból ilyen is lett volna, attól függetlenül, hogy mi történik vele később. De amúgy szóval én gyerekkorában is ilyennek képzeltem őt; mármint, hogy valszeg gyerekként is ilyen volt ő már. Azt nem tudom , hogy pont ennyire -e, de én nagyon hasonlóra tippelek. Meg amúgy asszem, jó gyerekkora volt, szóval minden biztosítva volt neki, és most se panaszkodhat, hogy nem veti fel a pénz, de mindene megvan. De egyébként kifelé tényleg egy ilyen kirakatember; azt akarja kifelé mutatni, hogy szereti, imádja a családját. Közben meg csak házsártoskodik fölöttük, szerintem azt se tudja, mi a szeretet (Tényleg gőze nincs róla, szó szerint.) . És kifelé meg ilyen összetartást akar sugározni .
3/4 anonim válasza:
*Ja és a két nagyobbik gyerekét a nagyszülők nevelték fel, a legkisebbiket pedig a középső gyerek, amikor a nagyobbik már elköltözött. A középső gyerek, akivel még szintén jó nagy a korkülönbség a kicsivel, ő kettő dolgot csinálhatott otthon. Vagy tanult, vagy a kistesóját szórakoztatta. Más lehetősége nem volt, mert különben ugatva volt vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért, a telefonom át írta! Utólag néztem csak!
2021. jún. 18. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!