Van 1 millió forintom mire költsem?

#1:
Megnézném, te miféle kocsit tudnál venni 1 milláért. 😏

Ha szeretnél megtanulni egy nyelvet rendesen,akkor nyelvleckére.
Angol.
Német.
Spanyol.
Francia.
Stb..
Jogsi sem egy rossz ötlet.

Mas orszagban azt mondanam, tedd felre. De a forint inflalodik. Budapesten olcso ingatlan egynegyvenede, tehat remenyelenul keves. Felujitashoz, butorozasra mar jo, ha van hova.
Es ha nem zavarna az inflacio, pusztan tartalekolasra. Sosem tudhatod, mikor lenne eletmento.
Igazából az az igazság, hogy elég szegények voltunk/vagyunk, és sajnálok akár 5ft-ot bármire is költeni. Szerintem csak emiatt gyűlt ennyi össze, egyébként már elvertem volna.
Most ezzel mit kezdjek ?

Szerintem legyen tartalékba,később jól fog jönni ha esetleg valami gondod adódna.
Nem muszáj elkölteni,ha ezen felül lesz 1 misid azzal már kezdhetsz valamit, de az első 1 misi legyen tartalék.
Később ha pl albérletbe mész jól jön ez a pénz.
Ha esetleg elbocsáltanak a munkahelyedről akkor nem fogsz éhenhalni,nem kell azonnal a legrosszabb munkát el vállalod ha nem válogathatsz közülük.
Kicsit előre terveztem neked,de muszáj előreláthatónak is lenni.
Sok sikert.

Én élményekre költöttem főleg gombára meg fűre, de én nagyon nagyon NAGYON aktív voltam önfejlesztésben. Rengeteget adott a személyiségemhez. Jogsi plusz autó a legnagyobb pazarlás, ahova rakhatod a pénzed.
Én azt ajánlom rakd el akkorra, amikorra kell.

vagy nem ilyen proli baromságokat csinálni, hanem normálisan befektetni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!