Az ingatlanközvetítőnek el kell küldenünk a lakcim, személyi igazolvány másolatomat elől-hátul, meg további minden adatot, ezzel nem élhetnek vissza?
Figyelt kérdés
Arrogáns fickò, nagy pénzhajhásznak tűnik a közvetìtő. Már minden adatatot tud ròlam,a további adatok megadása miatt,születési hely stb.szinte azt is, hogy milyen szinű a hálòingem stb...lehet, hogy nem most, de évek múlva is visszaélhet az adatokkal akár...akár egy egyszerű BKV büntetéstől kezdve bárhol, sokkal súlyosabb dolgoknál.2021. jún. 15. 04:29
11/14 A kérdező kommentje:
"mi a fact nem értesz azon, hogy jogszabály írja elő?????"
Ha te mondod, biztos igy van, én csak azt nem értem, hogy mi van, ha ezzel visszaél valamelyikük, mit lehet ez ellen tenni.
2021. jún. 15. 09:35
12/14 anonim válasza:
Ha visszaél, akkor fel lehet jelenteni, de ezzel nem hiszem, hogy nagy rejtélyt árultam el :D
13/14 A kérdező kommentje:
"Ha visszaél, akkor fel lehet jelenteni, de ezzel nem hiszem, hogy nagy rejtélyt árultam el :D"
Honnan tudjam,hogy pont az adott ingatlanközvetítő élt vissza az adatokkal? Lehet X év után is, nehez kideríteni. Ráadásul a magyar igazságszolgáltatást nem jellemzem, nem erről szól a kérdés.
2021. jún. 15. 11:16
14/14 anonim válasza:
Ahhoz hogy visszaélés,nem kell neki a másolat. Most egy fénymásolt kártyát hol tud felhasználni? Az adatokat a szerződésből úgyis látni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!