Csak szerintem vicc, hogy eltűnt a koronavírus?
1-2 hónapja még oltás mánia volt, meg miattad leszünk Olaszország, meg ne menjünk sehova, meg maradjunk otthon, meg minimalizáljuk a találkozást, meg maszkviselés.
Most meg ott tartunk, hogy teltházas focimeccs, meg "csoda kártya" ami mindent is enged.
De elég szimplán erre az oldalra nézni, pár hónapja nem volt más kérdés csak koronavírus, most meg konkrétan nem is láttam már ilyen kérdést hetek óta.
Csak szerintem vicc ez az egész?
Nem. Szerintem is csak egy vicc ez az egész.
Csak sajnos sokan komolyan veszik.
97%-os a túlélési arány. Szerinted?
Az is érdekes hogy itt Angliában elmarad a jún. 21-i nagy nyitás de a G7 találkozót nem lehetett volna Zoomon lebonyolítani (bezzeg ha egy pestis - egy valóban veszélyes vírus - szabadult volna el soha az életben nem hagynák el a házukat). Az ilyenek miatt nem bízom egy kormányban se. Jajdeveszélyesavírus de közben a legfertőzöttebb országokból is (pl. India) fogadják a politikusokat.
"Oltások például?"
Ja oltások...
Az oltások amiknek csak a második dózisa ad "teljes" védelmet, de az emberek már az első után megkapják a "mindent szabad" kártyájukat és kint tobzódnak az utcán.
Vagy az oltások, amit kampányként használtak, hogy X millió beoltott, nyitnak a teraszok, még X millió beoltott és mehetsz foci EB-re? :D
Ne vicceljünk már.
Amúgy mindig a South Park SARS-os epizódja ugrik be az egészről:
https://www.youtube.com/watch?v=pG164aOoLhA
Amikor Randy Marsh azt mondja, csak 98% esélye van, hogy túléli a vírust.
Csak ezen akkor még mindenki nevetett, aztn most konkrétan valósággá vált ezaz egész.
Nem igazán értem a logikád. Már az is baj hogy ahogy egyre több a védett ember a járvánnyal szemben, egyre inkább lehet lazítani a korlátozásokon?
Egyeseknek tényleg semmi se jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!