Miért vagy homofób?
Felmérések a Föld lakosságának kb. 5-10%-át becsülik lmbt beállítottságúnak. Na most a vörös hajúak aránya 2%, a szőkéké is 2%, a kék szeműeké 8-10%, a zöld szeműeké 2%, a szürke szeműeké 1%, tehát jóval kevesebb vagy azonos az lmbtq emberekével. Ez alapján, akkor vörösek, szőkék, kék, zöld és szürke szeműek sem szerepelhetnének a médiában, hiszen ezek se "normálisak"
A pedofilok pedig egészen más kategóriába tartoznak, mivel ők nem egy nemhez, hanem egy korcsoporthoz vonzódnak valamint ártanak a közeledésükkel a gyereknek. Az lmbtq emberek esetében két felnőtt ember konszenzuson alapuló kapcsolatáról beszélünk, mely során senki sem sérül.
#36 hozzászólásával tudok egyetérteni
amúgy meg az utcán csókolózó heteró pár azért elfogadott, mert az a normális, nem értem, hogy ebben mit olyan nehéz megérteni, nő és férfi, zenékben is, a szerelem az nő és férfi között a normális és ez így is fog maradni, meg amúgy sem lenne túl jó ötlet klippet fogatni 2 homi "párról", undorító és kutyát sem érdekelné, kivéve titeket, és talán pár csajt
Azért ne keverjük már a normális párok jeleneteit egy homoszexuális szarsággal könyörgöm..A gyereknek nem fogom külön elmagyarázni,hogy pistike és gyurika mit keres egymás szájában (jó esetben szájában..) :|
Nem is akarom.Ha homoszexualitással kapcsolatos dolgokat keresel ott az internet.De ne kelljen mindenhol olyasmit látni ami a többséget nem érdekel.
Már pedig rengetegen NEM vagyunk rátok kíváncsiak.
Te nem vagy kíváncsi a heterókra? Az senkit nem érdekel.Nem a normális embernek kell félre vonulnia vagy félre tennie valamit csak hogy neked/nektek jobb legyen.
Mert undorító, hogy a rendelenességüket próbálják más torkán lenyomni. Ha valamit nem akarok elfogadni, akkor nem fogom elfogadni, és kész. Én se mondogatom senkinek, hogy "figyi haver, én amúgy hetero vagyok" és ha az illető azt mondja, hogy nem érdekli, akkor nem mondom azt, hogy "mekkora egy heterofób vagy!"
Az LMBTQ meg konkrétan arra akarja nevelni a gyerekeket, hogy legyenek homoszexuálisak. Undorító.
A másik, hogy egyre több filmben vannak meleg párok. Utálom nézni, ahogy két férfi csókolózik, teljesen elrontja az élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!