Holyan telt a hétvégéd?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 19:52
1/17 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekel!
2021. jún. 13. 19:53
2/17 anonim válasza:
Szarul, le van sérülve a lábam és ezért nem tudunk menni sehova barátnőmmel, pedig nagyon szerettem volna.
3/17 anonim válasza:
Faszán! Berúgtam, és szarok a világra.
5/17 anonim válasza:
Olvastam, neteztem, kint kertészkedtem, kaptam egy nem várt-, de jó e-mailt, tehát okés volt:). (F)
6/17 anonim válasza:
Takarítottam, filmeket néztem, alig aludtam, fogászati ügyeleten voltam.
7/17 anonim válasza:
Szombaton faterral garázst építettünk. Ma délelőtt anyámmal főztünk, délután eb meccseket néztem.
8/17 anonim válasza:
A pasi lemondta a randit, ugyhogy szarul...
9/17 anonim válasza:
Elment, egész hétvégén tanultam, mert egy hét múlva államvizsga, viszont nem volt annyira szörnyű, mert az egyik barátnőm (és egyben szaktársam) átjött pár órára és közösen jobban is haladtunk, meg kevésbé volt szenvedős. Most pedig épp a megérdemelt pihenésemet tartom.
10/17 A kérdező kommentje:
Kit érdekel?
2021. jún. 13. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!