Olyan hírességek, akik szerintetek a lányok többségének bejönnek?
Figyelt kérdés
A feltételezéseitekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek kik azok a fiúk, akik a lányok többségének szimpatikusak lehetnek. Lehet színész, énekes, Tik Tok “sztár”, bárki.2021. jún. 13. 12:29
4/11 anonim válasza:
Ezek szerintem vicces tippek, 40 vagyok és mind az én korosztályom inkább.
5/11 anonim válasza:
Tom Holland, Tom Hiddleston, Chris Evans (meg amúgy szerintem kb. az összes Marvel szuperhősöket játszó színész), Harry Styles, Louis Partridge, Timothée Chalamet, Ian Somerhalder, Tom Ellis, Regé-Jean Page, Ben Barnes, Dylan O'Brien, Robert Pattinson
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, mi számít ilyennek, de azért leírom, nálam Kenderes Csaba a "befutó", ha furi, ha nem :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!