Egyesek miért hiszik azt, hogy a kijárási tilalom megszűnése automatikusan azt is jelenti, hogy 10 után büntetlenül lehet házibulit tartani?
Kamu. A lakóközösségi spicli sosem járkál a gyakorira hisztizni, hanem csak feljelentget, miután széles mosollyal rád köszönt.
De majdnem biztos, hogy csak azért dühöngsz itt, mert valahol buli van a közelben, de nem mered hívni a yardot még névtelenül sem. Behergelted magad azt' nem tudsz aludni, szóval elkezdtél fantáziálni.
Kapj be egy imovane-t és hajcsi.
Eddig nem úgy olvastam, de igazad van, úgy sokkal viccesebb :D
Szerintem teljesen érthető a kérdező álláspontja (pedig én fiatal vagyok), az alvásnál nincs fontosabb. Én már amiatt nem tudok elaludni, ha tudom, hogy korábban kell kelnem és így nem fogom kialudni magam... Ördögi kör. Az alvás minden éljel egy ajándék, és kockáztatja mások egészségét, aki rendszeresen nem hagyja a másikat.
A bulin a hangos zene úgyis rossz az ott táncolók fülének, szóval lehalkíthatnák.
Neked viszont kérdező, ajánlom, hogy használj füldugót, ha zavar a zaj.
Viszont, hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem ez amolyan lázadás, megmutatják országnak világnak, hogy ők be voltak zárva ezidáig és annyira kibírhatatlan volt, hogy most muszáj bepótolniuk több héten keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!