Állítottak meg már titeket este 8 után? Valakit esetleg büntettek is már meg?
Ma kicsit megcsúsztam 8:20-ra értem haza. Nem állítottak meg szerencsére, de elgondolkodtam vajon mi történne ilyenkor ha megállítanának. Persze helyzet meg rendőr függő is a dolog, de ilyen esetben pl. mennyi büntetésre lehet számítani?
Haza kísérnek a rendőrök? Ha nem oda vagyok bejelentve ahol igazából lakok akkor mi van?
Vagy többnyire rendesek és egy ejnye bejnyével elengednek?
Mondjuk hallottam olyanról is hogy valakit a háza előtt az utcán megbüntetett a rendőr...
Kinek milyen tapasztalata van?
Nekem a párom sikeresen magukra zárta az edzőtermet, csak kulccsal nyílik és elfelejtették bevinni magukkal. Igen, 8 körül hívott, hogy be vannak zárva és mivel mi lakunk a legközelebb menjek segítsem ki őket.
Szerencsére rendőrrel nem találkoztam. De nem érdekelt volna ha megbüntet, mert okkal mentem ki 8 után.
Nem,sose vettek észre. Meg vannak a taktikáim. De sokszor félek,ha hallom a kocsi hangot. De sokan mennek haza autóval mellesleg,úgyhogy sok a vészhelyzet,ami nem igazi. De eddig este még rendőrt sem láttam. Vannak azért a városban,de sokat nem láttam. Sokan viccelődnek,hogy a megyébe összesen van 10.
10km/h????Mivan? Ez mindenhol így van? Ez protokoll?
10 óra után kezdenek elindulni a rendőrök (bennfentes mondta)
Egyébként éjszaka Pesten sem ellenőriznerk gyakran. Nem is érdekli őket a papír.
8: nekem is ugyan ezek az infóim. Pesten 10-12 között van nagyobb ellenőrzés, éjfél után már csak ímme-ámmal.
9: gyakorlatban inkább már igen. De sörösdoboz ne legyen nálad és maszkban legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!