Mit gondoltok arról a lányról aki rendszeresen azt a szót használja, hogy "ennyike"?
Figyelt kérdés
Néha még egy h-t is ír a végére, hogy "ennyikeh" és ezt írásban rendszeresen használja. Csak engem idegesít ez a szó?2021. jún. 10. 15:23
12/17 A kérdező kommentje:
8 ugyanígy vagyok vele. Én sok mindent tolerálok, meg nyugodt vagyok, de ennél a szónál nekem semmi idegesítőbb nincsen. És még megmondani sem mondhatom meg neki, mert akkor meg jön, hogy joga van azt a szót használni amit akar. Igen, joga van, de ne előttem, mert engem felb*sz. Viszont már ígyis sok dologban nem értettünk eddig egyet, meg voltak kisebb vitáink, szóval ha ezzel kapcsolatban is kifejezném a nemtetszésemet akkor én lennèk a gonosz.
2021. jún. 10. 15:37
13/17 A kérdező kommentje:
Szóval sajnos kénytelen leszek elviselni. :/ Remélem nem kapok egyszer agyf*szt tőle. Xd
2021. jún. 10. 15:38
14/17 anonim válasza:
Én ismerek 50 éves nőt, aki használja.
De ha annyit írna, hogy ennyi, attól is falra másznék.
Kb mintha ő, a félisten leírná a mindenható definíciót, ami érvényes a világegyetemre, és az úgy van, fejére állhat a fél világ, neki van igaza.
15/17 anonim válasza:
Általában ilyen agyonkényeztetett, akaratos, irányítás-mániás emberek használják.
16/17 anonim válasza:
Cukinak gondolja, abszolút nem az. Még kamasztól elmegy, gondolja az ember, hogy majd kinövi, de amikor felnőtt nőtől hallom rendszeresen fogom a fejem. Irritál.
17/17 anonim válasza:
Engem ez is idegesít, de a "kajaaaaak?" szó jobban. Valakivel beszélgetsz, tök értelmesnek tűnik, aztán benyögi, hogy KAJAAAAKK?
Pl: xy kapott egy új telefont képzeld
Erre ő: KAJAKKK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!