Mikor voltatok kárörvendőek a barátaitokkal szemben? Mi nem sikerült nekik?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 21:59
1/6 anonim válasza:
Baráttal sosem vagyok kárörvendő...
2/6 anonim válasza:
Én rühellem a barátaimat imádom ha jól benyalnak valamit XDDD
3/6 anonim válasza:
A barátaimmal szemben nem vagyok kárörvendő. Esetleg amikor kicsi voltam, ilyen gyerekes hülyeségek miatt, de az más.
4/6 anonim válasza:
Mi rendszeresen versenyzünk kinek van jobb kocsija, k..vája, háza éppen és ha valakinek nem jön össze a közbeszerzés én nagyon szoktam örülni!
5/6 anonim válasza:
Ha valami egyetemi feladat ugyan úgy nem sikerül nekik, mint nekem. Megnyugtató, hogy nem csak én nem tudtam megcsinálni.
6/6 anonim válasza:
Én csak akkor, ha előtte nagy volt a szája, hogy milyen könnyű az adott dolog. :D
Pl. egyik haverunk jött segíteni betonlapokat hordani a kertben, mikor megérkezett akkor nagyon keménynek állította be magát, hogy hármasával fog velük szaladgálni. Nagyon kiröhögtük, amikor egyet is alig bírt el. Szóval ehhez hasonló helyzetekben abszolút kárörvendő tudok lenni, hogy keménykedik aztán kiderül, hogy csak a szája volt nagy. :D
Ettől eltekintve nem szoktam örülni annak, ha nem jön össze valami a barátaimnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!