Van, aki több országban megfordult már nyaralás céljából?
3: pontosan! :)
Én kb. 10x voltam már Velencében, de még sose mentem be a D. palotába. a fene se fog órákat sorbaállni..
A város hangulata sokkal többet ér! Direkt elmegyünk mindig kihalt részekbe, csak úgy az utcákon sétálgatni...
Nemzetközi furgonos sofőr voltam magyar cégnél,várakoznom kellet mert nem volt munka, ünnep volt az adott országban vagy éppen pihentem hétvégén,én akkor ezeket a dolgokat néztem meg amiket te felsoroltál.
Ezeken a dolgokon kívül számos dolog lehet csinálni:
-Erdőben-városban sétálni-túrázni ha van bicikli akkor azzal tekerni és a számodra érdekes helyeken mágállni,relaxálni szép helyeken.
-Helyi ételek kipróbálása.
-Folyón vagy nagyobb tavaknál van lehetőség hajó útra menni,víziejtőernyőzés,supozás,vízisí,flyboard,kajaktúra,ha tudsz wakeboardozás vagy jetskizés de ha nem tudsz megtanítanak rá.
-Gokart.
-Borkóstoló.
-Ejtőernyős ugrás.
-Hőlégballonos sétarepülés vagy kis repülővel,sárkányrepülőzés stb..
Ha nem elég még írok csak szólj.
Kérdező, melyik országba készülsz?
Vagy ha semmire nem vagy kíváncsi, akkor miért utazol külföldre? :)
7: jogos! :)
Tisztázni kellene, hogy a kérdező számára pontosan mi is a nyaralás, mit ért alatta.
Nem utazom semerre, csak pl itt belföldön voltam ismerősökkel más városokba és annyiból állt a vár néző túra is, hogy gyorsan körbeszaladtuk a várat, merthogy senkit nem érdekelt, nem olvasott el semmi kiírást... Vagy elmentünk túrázni egy barlanghoz, jó, ott tényleg nem volt semmi, de nekem pl kihívás volt oda felmászni és szeretek is így a természetben mászkálni, míg másokat ez sem nagyon érdekelt.(talán egyedül a bob pályára mondták, hogy menjünk, de miután megvolt, ott is azt mondták, hogy ez semmi extrém nem volt, nem ment gyorsan, stb.) És ebből adódóan jött a kérdés, hogy akkor konkrétan minek mentek, ha kb semmi nem érdekelte őket....
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!