Éjjel, egy kisebbségi srác megfenyegetett.. Komolyan vegyem?
Figyelt kérdés
Kérlek mondjátok hogy nem komoly..
Sétáltam este mert nemtudtam aludni.. és oda jött hozzam egy roma srác hogy adjak neki pénzt.. mondom h nincsen sajnos.. és hogy ő nem hiszi el, ha nem adok megöl, jön a testvére, agyonver, pont épp telefonált neki, hogy már taxiban van, el ne merjek mozdulni.. ekkor elkezdtem futni a házba.. ahol sajnos bejött mert berúgta a kaput..
de a nagy vas rácsot nem tudta kinyitni
Utána percekig rugdosta.. és pár perc múlva “elment” remélem nagyon
Na az ilyent komolyan kell venni? Vagy mit csináljak?
2021. jún. 8. 02:50
21/22 anonim válasza:
Engem is megfenyegetett pár hete.. odajött, hogy adjam oda a telefonom, mert kell neki pénz, ne kelljen erővel elvennie, kés volt nála. Nem tudta, hogy rendőr vagyok, elővettem a rendőrigazolványom és annyit mondtam neki, hogy "kezeket a tarkóra, le van tartóztatva". xd Szóval kicsit szívás volt ez neki.
22/22 anonim válasza:
#21 Vagyok, persze motozásnál találtam nála pár furcsa dolgot, pl 3 féle kést is, füvet, boxert, gondolom ezeket árulta is. Még jó, hogy szabadnapos voltam, mert tuti nem jött volna oda, ez szívás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!