Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Éjjel, egy kisebbségi srác...

Éjjel, egy kisebbségi srác megfenyegetett.. Komolyan vegyem?

Figyelt kérdés

Kérlek mondjátok hogy nem komoly..

Sétáltam este mert nemtudtam aludni.. és oda jött hozzam egy roma srác hogy adjak neki pénzt.. mondom h nincsen sajnos.. és hogy ő nem hiszi el, ha nem adok megöl, jön a testvére, agyonver, pont épp telefonált neki, hogy már taxiban van, el ne merjek mozdulni.. ekkor elkezdtem futni a házba.. ahol sajnos bejött mert berúgta a kaput..

de a nagy vas rácsot nem tudta kinyitni

Utána percekig rugdosta.. és pár perc múlva “elment” remélem nagyon

Na az ilyent komolyan kell venni? Vagy mit csináljak?

2021. jún. 8. 02:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Engem is megfenyegetett pár hete.. odajött, hogy adjam oda a telefonom, mert kell neki pénz, ne kelljen erővel elvennie, kés volt nála. Nem tudta, hogy rendőr vagyok, elővettem a rendőrigazolványom és annyit mondtam neki, hogy "kezeket a tarkóra, le van tartóztatva". xd Szóval kicsit szívás volt ez neki.
2021. júl. 5. 15:22
 22/22 anonim ***** válasza:
#21 Vagyok, persze motozásnál találtam nála pár furcsa dolgot, pl 3 féle kést is, füvet, boxert, gondolom ezeket árulta is. Még jó, hogy szabadnapos voltam, mert tuti nem jött volna oda, ez szívás volt.
2021. júl. 5. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!