Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki úgy éli le az...

Ha valaki úgy éli le az életét,hogy nem is kirándult, járt külföldön az nem is élt igazán?

Figyelt kérdés
A mai világban tényleg minden ország viszonylag könnyen megközelíthető. Én nem vagyok gazdag, anyám még a Balatont sem látta soha. Én szerencsére voltam már külföldön illetve jártam az országban kirándulni de nem Gondolom,hogy megfogom tudni mindig tenni. Úgy érzem már csak az él aki nyaral,utazgat stb. Ezzel van tele minden Instagram feed stb . Ti mennyit vagytok külföldön, illetve mennyire sűrűn kirándultok itthon. Szerintetek az életnek ez az egyik értelme?

2021. jún. 7. 15:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nyilván tisztában vagyok vele,hogy az instaélet nem egy valóság de sajnos én is a 20as éveimben járok és irigykedve nézem ezeket a fotókat mert összehasonlítom magam azokkal a képen gyönyörű lányokkal egy gyönyörű életben. Ez szerintem a nálam fiatalabbaknak még nagyobb önértékelési gondokat okoz
2021. jún. 7. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Azért én megértelek. Fiatal vagyok én is, 23 éves. Általánosban és gimiben minden évben az első dolga az volt pár tanárnak az első órán, hogy körbekérdezett mindenkit, ki hova ment nyaralni. Volt, hogy azt kérdezték körbe, ki milyen országban volt már valaha.

A többiek kivétel nélkül nem győzték sorolni, én meg alig voltam bárhol. Mindig nagyon rossz érzés volt ez ilyenkor, mert én is nagyon szerettem volna nyaralni menni.

De az a jó hír, hogy sosem késő bepótolni :)

2021. jún. 7. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát ha pl.: elmegye Torinóba, és utána azt hangoztatom, hogy "Jártam Olaszországban", nem felel meg a valóságnak, mert csak Olaszország egy piciny szegmenség láttam, így nézve meg éltem az életemet, mert voltam is-, meg nem is külföldön.

Hót mindegy amúgy.

2021. jún. 7. 19:18
 14/15 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem mindenkinek van erre igénye, vagy ilyenhez kedve, affinitása.

Én szeretek utazni, de elfogadom meg tudom, hogy nem mindenki gondolkozik úgy, mint én az utazásról.

2021. jún. 7. 20:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Én például utálok külföldre menni, viszont itthon kirándulni imádok. Itthon is rengeteg szép hely van, nem kell nekem ahhoz külföldre menni, hogy jól érezzem magam. Férjem is így van ezzel.
2021. jún. 7. 20:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!