Jól látom, hogy a Fókuszcsoport pár hónapos csúszásokkal próbálja meg leutánozni amit Fanmademaker csinál?
Nekem a fókuszcsoportos csávó rohadtul irritáló. A másikat nem ismerem.
A fókuszcsoportos kb. dancsó kritizálásával kezdte az egész karrierjét, miközben kb. pont dancsót utánozza ezzel a kicsit szarkasztikus/ironikus stílussal.
Én meg olyan szempontból pont ellentétes vagyok a 3. válaszolóval abból a szempontból, hogy én Fanmademaker munkásságát ismerem elég jól. A Fókuszcsoportról csak névről hallottam, de videót még nem néztem meg tőle. Csak annyit tudtam róla, hogy elég erős kormánykritikus felszólalásai vannak, és a kormány közeli médiában elég nagy port kavart a személye az elmúlt egy évben. Arról viszont fogalmam sem volt, hogy emellett még ő is youtubereket rantel, meg vlogol is. FMM nekem nagyon ambivalens. Vannak projektjei amiket nagyon szeretek, de néha meg falra mászok tőle annyire irritáló megnyilvánulásai vannak. Kicsit ilyen skizofrén beütés, van mikor szimpatikus, és van mikor mintha egy másik embert látnék, és olyankor nagyon nem az.
Ami a formátummásolást illeti: Ezzel az erővel minden egyes magyar videósra rámondhatjuk, hogy másol valakit. Ha máshonnan nem, akkor külföldről. A szóban forgó FanMadeMaker is elég sokat merített IDubzz, vagy Filthy Frank stílusából, de csak hogy országon belül maradjunk, Puzsér Róbertéből is. Nehéz igazán eredetit alkotni, és mindenkit inspirál valaki, egy témához nyugodtan hozzányúlhat több ember is.
Viszont ha a Fókuszcsoport csinált ilyen interjú vlogot, azt biztosan meg fogom nézni. Pont Marcinál is nagyon bejött ez a sorozat, mert nem nagyon láttam még itthon ilyen típust. Úgyhogy én inkább örülök, hogy többen is hozzányúlnak ehhez a formátumhoz.
Hát, hogy FreddyD-t idézzem:
Amíg van egy sikeres eredeti (fanmademaker), addig mindig lesz egy gagyi utánzat (fokuszcsoport).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!