Ha elmegyek interjúra egy munkahelyre és csak 2 hét múlva tudok kezdeni az nagy baj?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 17:12
1/7 anonim válasza:
Nem az interjún kéne megkérdezned ezt?
3/7 anonim válasza:
Altalaban belekalkulaljak az 1 hónapot (30 nap ugye a felmondasi ido utani ledolgozni valo). Ha elobb tudsz kezdeni szerintem orulni fognak. Nyilvan nem varjak el hogy mindenki munkanelkulikent menjen oda.
4/7 anonim válasza:
Nem nagy baj. Van ahol sürgősen keresnek, akkor csalodni fognak egy kicsit.
De mindenkeppen mondd el.
6/7 anonim válasza:
nem tudom ti hol éltek de itt 1- két hétre mér elvárják a kezdést.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom Te hol elsz, de normalis munkahelyeken ahol nem munkanelkulieket varnak, MUSZAJ hogy belekalkulaljak azt az egy honapot ami a felmondás utan van. Pontosabban 30 nap. Ha valaki előbb kezd tok jo, de altalaban ahol magasabb beosztasu embereket keresnek (tehat nem gyár es hasonlo) ott muszaj hogy kivarjak a jo munkaerot akinek eloszor az akkori munkahelyen felkell mondania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!