Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi okból tesztek valakit...

Mi okból tesztek valakit tiltólistára facebookon és mit kell ahhoz csinálnia, hogy életfogytiglant kapjon?

Figyelt kérdés
Engem néha leszoktak tiltani facen, de az a furcsa, hogy olyan emberek, akikkel nem is volt semmi balhé viszonyom.
2021. máj. 28. 13:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

10 Nálam ez nem állja meg a helyét, ha valakit évekre letiltok akkor annak komoly oka van és évekkel később már egyáltalán nem érdekel, hogy változott-e vagy sem, sőt, az se, ogy egyáltalán él-e vagy sem, mivel már rég nem az életem része már egyáltalán nem akarnám vele feleleveníteni a kapcsolatot.

Játszmázásból vagy dühből nem tiltanék le senkit, gyerekes és ostoba dolognak tartom.

2021. jún. 1. 12:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon gyerekes amit a 10-es válaszban vázolt a kérdező. "Hirtelen haragból" akkor pár napig nem válaszolok az illetőnek, vagy csak nagyon hűvös stílusban. Tiltani azt szoktam akire végképp nem vagyok kíváncsi, soha többé.
2021. jún. 1. 12:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Am én se gyerekes játékot értettem ezalatt, hanem úgy hogy valaki nem tud viselkedni, de ha mit tudom én már 5 vagy több éve tiltottam le, akkor bízok benne, hogy már azóta jóirányba változott és akkor feloldom a tiltását, de ismerősnek nem jelölöm be, mert nem azért oldom fel, hogy felkeressem vele a kapcsolatot, csak már a tiltását tartom már fölöslegesnek.

Nem vagyok haragtartó ember.

A feloldás nem feltétlenül jelenti azt, hogy fel is akarom keresni az illetőt.

2021. jún. 1. 20:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Akit 5 éve letiltottam már, annak kb. elfelejtem a létezését is. Nem haragszom, de nem is fektetek energiát abba hogy feloldjam.
2021. jún. 2. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!