Mi okból tesztek valakit tiltólistára facebookon és mit kell ahhoz csinálnia, hogy életfogytiglant kapjon?
10 Nálam ez nem állja meg a helyét, ha valakit évekre letiltok akkor annak komoly oka van és évekkel később már egyáltalán nem érdekel, hogy változott-e vagy sem, sőt, az se, ogy egyáltalán él-e vagy sem, mivel már rég nem az életem része már egyáltalán nem akarnám vele feleleveníteni a kapcsolatot.
Játszmázásból vagy dühből nem tiltanék le senkit, gyerekes és ostoba dolognak tartom.
Am én se gyerekes játékot értettem ezalatt, hanem úgy hogy valaki nem tud viselkedni, de ha mit tudom én már 5 vagy több éve tiltottam le, akkor bízok benne, hogy már azóta jóirányba változott és akkor feloldom a tiltását, de ismerősnek nem jelölöm be, mert nem azért oldom fel, hogy felkeressem vele a kapcsolatot, csak már a tiltását tartom már fölöslegesnek.
Nem vagyok haragtartó ember.
A feloldás nem feltétlenül jelenti azt, hogy fel is akarom keresni az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!