2/12 anonim válasza:
Ennek mindig pszichés oka van. Az ilyen emberek általában lelkisérültek.
3/12 anonim válasza:
Azért mert neki így tetszik. Neked nem mindegy? Az ő teste, az ő arca.
4/12 anonim válasza:
Remélem, majd a gyereked is így fog kinézni. Na de akkor kuss legyen, mert az ő arca :)
5/12 anonim válasza:
Önkifejezés, ő így érzi magát teljesnek, ezzel a kinézettel azonosul a legjobban.
A képen látható férfi mondjuk eléggé extrém módon teszi ezt, szerintem is van valami pszichés háttere.
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem szerették a szülei, nem figyeltek rá gyerekkorában, és most így próbálja meg bepótolni a figyelmet, amit sosem kaphat már meg. Viccen kívül. Az ilyen extrém "önkifejezésnek" mindig valami ilyesmi oka van. Aki teljesen elégedett magával, az önképével, az életével, az sosem megy el az extremitások felé.
8/12 anonim válasza:
Valamivel neki is ki kell tűnni. Simán dagadt malacként a kutya nem figyelne fel rá. Így azért sokan megnézik, kap figyelmet.
9/12 anonim válasza:
nem tudom de nem is érdekel. ha ő így érzi jól magát, hadd csinálja
10/12 anonim válasza:
Mert neki így jó.
Amúgy az extrém testmódosítás akár egész jól is kinézhet, csak ez a pasi alapból nem egy adonisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!