Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik a legrosszabb dolgok...

Mik a legrosszabb dolgok amiket tettetek idáig életetekben?

Figyelt kérdés

Ha nem volt még semmi durva akár egy komoly vizsgán való csalás is meg teszi.

Csak kíváncsiság.

Ha beindul én is leírom a kommentekben.

2021. máj. 26. 23:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

Díler voltam, rászoktattam több embert is különböző drogokra, amiről tudok családokkal együtt legalább 30 ember életét tönkretettem. Ebből 3nak ráment az épp esze.

Benne voltam kistílű betörésekbrn, főleg nyaralókba minimális zsákmány reményében. es az orvgazdálkodásba is bele belekóstoltam.

Ezeknek az ügyeknek javarésze mar elévült, de a lelkiismeretem sosem lesz tiszta. Van amit tudok törleszteni, van amit már soha.

2021. máj. 27. 08:48
 12/14 Metionin ***** válasza:
Igazából csak néhány rossz döntés, amikkel magammal baxtam ki de ezt akkor nem tudtam, csak utólag.
2021. máj. 27. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Megloptam anyámat, mert kellett a pénz kábszira. Amikor kiderült, számonkért és megpróbált megverni, de én nagyobbat ütöttem...
2021. máj. 27. 10:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó xddddd
2021. máj. 27. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!